Автор Тема: Пълнолуние на 12.02.25г.в знак Лъв  (Прочетена 1295 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7767
Пълнолуние на 12.02.25г.в знак Лъв
« -: Февруари 10, 2025, 05:22:56 am »
Предстои Пълнолуние в знак Лъв на 12.02.25г.Упр.на асц и лунацията в знак на заточение в 8ми дом в картата с изгорен Меркурий упр.на 3ти дом.Лунацията е в напрегнат аспект с Уран на к11.
Възможни промени в партии,обединения,съюзи и всякакъв тип организации.Лунацията попада във 2ри дом в картата с координати за София.Финансиране,продоволствия,ценности материални и морални ще са актуални,но и тайни и задкулисни манипулации е възможно да излязат на преден план .Внимание при работа с високо напрежение,ел.уреди.Възможно напрежение,стачки в световен план,проблеми около летища ,летателни апарати.Мобилни оператори с изненади.
Четири есенциално слаби планети:Слънце,Юпитер,Венера и Марс,в знаци на падение и заточение,но Юпитер е в собствен дом.
Няма земя в картата,ако не броим Уран.
Внимание за очите при поразени светила,за Светейществата също-крале,президенти и др.
« Последна редакция: Февруари 10, 2025, 05:49:46 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13884
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Пълнолуние на 12.02.25г.в знак Лъв
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2025, 08:37:24 pm »
12 февруари  Пълнолуние 24°06' Лъв, 15:54 часа – пише го в темата за лунации през 2025г.

Луната управлява 12-ти дом и е в началото на 2-ри дом, заформя Тау с Меркурий в 8д. и Уран У7, У8  в 11д.  и определено Пълнолунието ще засегне финансовата област, както и груповата дейност, съюзи и организации. Плутон на К7 ще повлияе на партньорствата , но ще е положителна трансформация – планетата на Темида е в хармоничен секстил с Венера У4,11 в 9д. Пълнолунието се случва в 14-ти лунен ден, подходящ за градеж, за промени, свързани с работата, времето на „втория шанс“ – последната възможност да се коригира развитието на събитията през втората половина на лунния месец, възможност да се поправи това, което е сбъркано, да се преосмислят взетите решения.

При мен Пълнолунието попада в 12д. , в хармоничен аспект с втородомната ми Венера  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2025, 04:52:33 pm »
Filip Filipov
СЕРИОЗНА ТРАНСПОРТНА И КАТАСТРОФИЧНА ОПАСНОСТ: По време на Пълнолунието се заформя модела на сериозни авиационни, транспортни, технологични и комуникационни проблеми. Налице е максималния сеизмичен и катастрофичен риск, като за България няма промяна в кода за сеизмична опасност - налице е КОД ОРАНЖЕВО и съм дал подробна информация в предишен пост. Направете всичко възможно в периода 11-14.02 да избегнете всякакви рискове и опасности. Не се изнервяйте, избягвайте лошите думи и безсмислените конфликти

https://www.facebook.com/filipfilipov.astrolog/posts/pfbid0ysseYFiHsqebhcehVyXw6jk3q6pEyEGK8hxUghVhozFhdhfZs1ZA8eGgrfNGNYzpl

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2139
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2025, 08:07:57 pm »
Утре съм рожденичка, последно 40 и….😀
Понеже се пада в трети дом, силно се надявам най- накрая да се разреши проблемът с моята колежка.
Днес отново я няма, шефът се чуди какво да прави. Всички глупости , които ми писа в чат, ги е скрийншотнала и качила на стори, вместо да ги праща на някого вероятно. Свалила ги е , но са видяни от колеги, родители и вчера и днес това е темата на деня.
Отделно е имала разправия с една от майките за лошо отношение към детето ѝ.
Понеже днес отново разбрах в последния момент, че я няма и ще я замествам, мисля, че утре ще е ден на скандал поне между двете ни.
Не съм си представяла как могат да се обърнат така едни приятелски отношения .
« Последна редакция: Февруари 11, 2025, 08:13:32 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2025, 02:05:24 am »
Утре съм рожденичка, последно 40 и….😀
Честито, да си жива и здрава! А животът продължава и след 60, ще видиш, хубави моменти има на всяка възраст, да ги имаш много!  :)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2139
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2025, 07:59:57 pm »
Благодаря, Акрукс!
Аз съм от хората, които се харесват все повече с възрастта. Разбира се, има ги бръчките, белите коси, отпуснатата кожа. Харесвам как се промених като характер и се надявам да продължавам в същия дух.
Беше страхотен ден за мен, децата ми бяха подготвили изненади и наистина се почувствах ценена и обичана. Писаха и ми се обадиха хората, на които държа, празнуването го отлагам за по- топло време.
Скандал нямаше, но утре имаме съвет и тогава усещам, че ще има напрежение.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 126
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2025, 08:41:55 am »
Пълнолунието беше в 10д, квадрат Слънце. Тр.Марс близва пак Сатурн. Венера квадрати наталното си място.Имаше буря и искри вкъщи, притеснения с родителското тяло. Нещата се канализираха бързо. Най ме е яд,че изтървах контрола, и се поддадох на емоциите си. А все си повтарям,че всяка ситуация е неутрална, важно е как ние реагираме на нея.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7767
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2025, 07:31:40 am »
Предстои Пълнолуние в знак Лъв на 12.02.25г.Упр.на асц и лунацията в знак на заточение в 8ми дом в картата с изгорен Меркурий упр.на 3ти дом.Лунацията е в напрегнат аспект с Уран на к11.
Възможни промени в партии,обединения,съюзи и всякакъв тип организации.Лунацията попада във 2ри дом в картата с координати за София.Финансиране,продоволствия,ценности материални и морални ще са актуални,но и тайни и задкулисни манипулации е възможно да излязат на преден план .Внимание при работа с високо напрежение,ел.уреди.Възможно напрежение,стачки в световен план,проблеми около летища ,летателни апарати.Мобилни оператори с изненади.
Четири есенциално слаби планети:Слънце,Юпитер,Венера и Марс,в знаци на падение и заточение,но Юпитер е в собствен дом.
Няма земя в картата,ако не броим Уран.
Внимание за очите при поразени светила,за Светейществата също-крале,президенти и др.
Папата е в болница,с Марс във Везни,който по дирекция е засегнат от транзитен с опозиция.