Автор Тема: Пълнолуние на 12.02.25г.в знак Лъв  (Прочетена 2981 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4636
Re: Пълнолуние на 12.02.25г.в знак Лъв
« Отговор #15 -: Април 23, 2025, 02:13:25 pm »
Рени, Сатурн ми е алкокоден ,намира се в 8ми дом, секстил хилег,тригон АС, не мога да разбера дали ще мра или е ок? ;D Ще бъда със проф. и фрид. Сатурн. Гледах някакви таблици,които дават години според алкокодена
-трябва да съм умряла вече. И как може Сатурн да ми е ангел пазителя-ши го...у изрода. :D
« Последна редакция: Април 23, 2025, 02:18:26 pm от Ребека »

Ребека

• Hero Member
« Отговор #16 -: Април 23, 2025, 02:28:58 pm »
Тук открих статия на Загата за продължит. на живота- https://www.zagataastrology.com/%D1%85%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B3-%D0%B8-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD/ Не разбрах много,много,честно от много години не мога да си интегрирам понятията хилег,алкокоден и сие. ПС: още една статия за алкокодена и годините-
 https://adiworld.eu/2018/09/23/%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%83%D1%81/  Ако папата е с алкокоден Сатурн, далеч надживява отредените години,което ме успокоява мъничко.  :)
« Последна редакция: Април 23, 2025, 02:38:39 pm от Ребека »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #17 -: Април 23, 2025, 02:45:51 pm »
Ребека, всички някой ден ще  възнесем бе значение кой ни е Хилег, Алкокоден.   :)
Първо Хилег, после Алкокоден. Годините, които са посочени като живот, според Алкокодена, дават инфо докога си защитена от него, нали той е ангел- пазителят. След тях  годините ставаш критични и от начина ти на живот, медицина, може да изкараш още толкова. Има още места даряващи живот- водещо Светило, разгледай последния триплицитетен упр., Асц, Фортуна, Алмутена и техните управители. Виж кой е управител на термата на СД Асц и ако е Сатурн, тогава може да си по-загрижена за здравето си, при положение, че Сатурн по натал е зъл.
Ако искаш и по сидерал си разгледай картата.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
« Отговор #18 -: Април 23, 2025, 03:29:53 pm »
Рени, благодаря! Бая ще имам да гледам,анализирам, не си следя особенно  картата, като начало Сатурн е У на слд.АС , в терма на Марс. Ами ,не започва добре разследването ми към Голгота. Желая си успех! ;)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
« Отговор #19 -: Април 23, 2025, 03:34:07 pm »
Ребека,Сатурн в собствен знак,в екзалтация,в собствена терма и т.н е силен.Освен това не зависиш единствено от Сатурн.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #20 -: Април 23, 2025, 03:35:19 pm »
Солар +натал на папата.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #21 -: Април 23, 2025, 03:49:45 pm »
При папата Юпитер съУ8  и У9 на к12- sağ salim,по живо по здраво...отива на аудиенция при шефа. За моя Сатурн,Сафо,няма достойнства, не знам, тепърва ще мисля, вси ангели и светии са ми слаби,може по сидерал да обърна мача!

Ребека

• Hero Member
« Отговор #22 -: Април 23, 2025, 03:56:29 pm »
Знам,че оспамих темата,но много ме впечатли опозицията Сатурн/Нептун по оста Дева/Риби в натала на папата и то Нептун в Дева, не в Риби. Папата е надличностен институциален инструмент на властта, така че е допустимо да му гледаме надличностните планети.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #23 -: Април 23, 2025, 04:21:59 pm »
Ако Луната е хилега,това,че по дирекция в в знак на екзалтация не я съживява и в съвпад с Уран.
Аз и един друг "претендент",светейшество наблюдавам,защото Слънчевото затъмнение активира с опозиция дирекция асцендент,а дирекция Сатурн хвърля квадрат към нат.Луна.
При поразени светила,трудно се оцелява на такава преклонна възраст.
Далай Лама боледува ли, че го чакаш да мре?  Имаш ли наблюдения за Слънчево затъмнение върху СД Десцендент? Защото доколкото съм запозната с дирекциите, разглеждат се спрямо натала, а не СД хороскоп с транзити.  ::) Сл. затъмнение в 7д на СД хороскопа съм имала пролетта в годината когато се бракувах, но непосредствено преди да се оженя е имало СЛ. затъмнение в 1 дом на СД хороскопа, в същия знак, но на 7 градуса от СД Асцендент, затъмнението в 3 натален дом съвпад Лилит

Питах AI и получих следния отговор:
Днес 14-ият Далай Лама, Тензин Гяцо, все още е в добро здраве на 88 години и въпросите за неговото наследяване нарастват заедно със страховете, че смъртта му може да предизвика религиозна криза в Азия. Погледнах на официалната страница и са планирани тържества за неговата 90 годишнина, на самия рожден ден ще бъде в крепостта в Тибет

Сафо

• Hero Member
« Отговор #24 -: Април 23, 2025, 04:36:21 pm »
Къде съм написала,че Го чакам да мре?Но,след р.д.му има такава вероятност.
Човек умира и без да боледува.
Много злоба лъха от теб.
« Последна редакция: Април 23, 2025, 04:38:25 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #25 -: Април 23, 2025, 06:59:40 pm »
Къде съм написала,че Го чакам да мре?Но,след р.д.му има такава вероятност.
Човек умира и без да боледува.
Много злоба лъха от теб.
Ти пък как ме подуши, като съм на 4 хиляди км?  :D
При липса на аргументи, най- лесно е да наречеш някого злобен. Аз пък си мисля, че си повърхностна и реагираш първосигнално.
Искам сега да ми обясниш, кое в моя коментар е злоба, а???
Ако Луната е хилега,това,че по дирекция в в знак на екзалтация не я съживява и в съвпад с Уран.
Аз и един друг "претендент",светейшество наблюдавам,защото Слънчевото затъмнение активира с опозиция дирекция асцендент,а дирекция Сатурн хвърля квадрат към нат.Луна.
При поразени светила,трудно се оцелява на такава преклонна възраст

Далай Лама боледува ли, че го чакаш да мре?  Имаш ли наблюдения за Слънчево затъмнение върху СД Десцендент? Защото доколкото съм запозната с дирекциите, разглеждат се спрямо натала, а не СД хороскоп с транзити.  ::) Сл. затъмнение в 7д на СД хороскопа съм имала пролетта в годината когато се бракувах, но непосредствено преди да се оженя е имало СЛ. затъмнение в 1 дом на СД хороскопа, в същия знак, но на 7 градуса от СД Асцендент, затъмнението в 3 натален дом съвпад Лилит

Питах AI и получих следния отговор:
Днес 14-ият Далай Лама, Тензин Гяцо, все още е в добро здраве на 88 години и въпросите за неговото наследяване нарастват заедно със страховете, че смъртта му може да предизвика религиозна криза в Азия. Погледнах на официалната страница и са планирани тържества за неговата 90 годишнина, на самия рожден ден ще бъде в крепостта в Тибет

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #26 -: Април 23, 2025, 08:10:58 pm »
Рени, благодаря! Бая ще имам да гледам,анализирам, не си следя особенно  картата, като начало Сатурн е У на слд.АС , в терма на Марс. Ами ,не започва добре разследването ми към Голгота. Желая си успех! ;)

Ребека, предполагам, че  с годините си наясно къде са ти слабите места, както си забелязала повтарящи се периоди, в които жизнеността е намалена. Ако се повтаря някой планетарен принцип, значи там провери статуса му.
И аз продължавам да чета кое какво е с термините и на моменти губя нишката защото всеки е прибавял или премахвал твърдения или пък превеждал според времето, в което живее. :)
Колкото по-просто толкова по-вярно до този извод стигнах без да отричам традицията. Имаш ли подкрепа, аспект от бенефик, особено с рецепция- проблема се разрешава. При подкрепа от слаба Венера ти е нужен Юпитер към нея. Зли малефици/ на ъгъл без достойнства/ извън секта, без подкрепа от бенефик, ретро, със слаб диспозитор, да се появи или да изчезне в места, които не не са достойни- тогава само молитви. ;) 
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
« Отговор #27 -: Април 23, 2025, 08:53:22 pm »
Права си Рени , също мисля, че не трябва да се доверяваме абсолютно и на сляпо на древни текстове. Кой ги писал,преписал,превел, а и изобщо дали е бил водещ труд или оцеляла чалга от желязната ера. А за опростяването също, защото разпънат му безброй техники губиш нишката на живота, заплетена от сила извън нашият ум.