Автор Тема: Пълно Лунно затъмнение в Дева 14 март 2025г.  (Прочетена 2228 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13910
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Пълно Лунно затъмнение в Дева 14 март 2025г.
« Отговор #15 -: Март 13, 2025, 08:34:54 am »
Лунация със спрял диспозитор-а сега накъде?
Пълнолунието по принцип си е фаза на приключване, на поправяне, ако се е отклонил човек от правия път да се коригира. Накъде е показало Новолунието в Риби.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4612
« Отговор #16 -: Март 13, 2025, 10:30:21 am »
Иран имат Марс на 25 Риби и Меркурий на 27"Риби.Марс им е У4 а цикълът Меркурий/Венера им е в 4дом върху Слънцето. Задава се някаква нова промяна ,сигурно скоро ще разберем.
Новото е по Новолуние/Слънчевото затъмнение на 29 март ще е на тяхното Слънце, щом сега Меркурий/Венера е там. Лунното затъмнение сега е Пълнолуние , което е кулминация и приключване, в Луната е народа, в опозиция на техен Марс може да има упражняване на агресия срещу тях, оръжие/армия/полиция, а това да доведе до нов лидер (Слънцето и СЗ върху него края на март)
Не ги разглеждам изолирано, следя процес от много цикли и лунации и си оставям пищови из темите. Вече над две години.

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #17 -: Март 13, 2025, 10:26:52 pm »
Здравейте,
При мен затъмнението попада в 5 дом в съвпад с нат. Венера, отстояние 3 градуса. Отсреща в 11 дом е Сатурн, който ми прави опозиция към Венера.
Мисля, дори вече съм го решила да сменям работа.

Асц Телец съм. Не знам дали сега е момента да се местя, но всичко в мен крещи да се местя.То самото местене ще стане най-вероятно месец Май. Сега водя преговори.
Може ли мнение, ако някой иска да се включи, дали това ми начинание няма да е краткотрайно, което аз силно не искам да е така.
Понеже Лунното затъмнение е Пълнолуние (приключване), което е в опозиция на твоя Сатурн (кариерата), затова те провокира да приключиш настоящата работа. Но за новата ще е добре да изчакаш Венера (паричките) да стане директна, Меркурий (преговори, договаряне и нов договор) също да е директен.
Akruks много благодаря, че се включихте. Подписването и ковият договор ще са може би в края на Април, налото на Май. Уговорката за паричките ще е другата седмица. Насрочила съм среща и ще е несериозно, ако я отложа. Бих искала да изчакам, но не мога да издържам на сегашното работно място. Искам да попитам, за Меркурий. Когато по натал Меркурий ми е ретрограден влияе ли ретро фазата му сега негативно за мен при преговори?
Също, мога ли да разчитам на бенефика Юпитер, който по солар ми е в 6 дом заедно с Уран, че поне тази нова работа ще ми е на късмет? По натал Юпитер ми управлява 9 дом. В новата работа, ако стане ще бъда на съвсем ново поприще-ще уча много нови неща. Доста профанско го обянявам, извинявам се, но търся позитиви от този тежък период.
« Последна редакция: Март 13, 2025, 10:57:45 pm от Av »

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 357
« Отговор #18 -: Март 13, 2025, 10:51:13 pm »
В 9 дом на северен лунен възел.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7784
« Отговор #19 -: Март 14, 2025, 06:07:34 am »
Лунация със спрял диспозитор-а сега накъде?
Пълнолунието по принцип си е фаза на приключване, на поправяне, ако се е отклонил човек от правия път да се коригира. Накъде е показало Новолунието в Риби.
Как нещо ще приключи със "замрял"диспозитор?

akruks

• Hero Member
« Отговор #20 -: Март 15, 2025, 04:40:59 am »
Как нещо ще приключи със "замрял"диспозитор?
Ами то "спирането" и "движението назад" е зрителна измама, реално планетите не спират да се движат по своите орбити. Нима диспозиторът ще спре Луната да завърши своя месец и навлезе в нова лунна фаза?  :)
Може нещата да се случват по-бавно, описала съм в статията си защо, отделно затъмненията имат по-продължителен ефект от обикновено Пълнолуние, но пълната фаза на Луната винаги бележи кулминация, нещо което е на път да приключи, да бъде довършено започнатото, осветлява започналите неща докъде са стигнали... Е, тук "замрелия диспозитор" Меркурий изкара на показ липсващи бюлетини (документи и избори са по Меркурий и 3д.)
И съответно вкараха Величието със задна дата в парламата. Да им е честито!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #21 -: Март 15, 2025, 06:13:14 am »
Акрукс,благодаря!

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #22 -: Март 16, 2025, 11:13:16 am »
Акрукс, ще приложа съвета Ви да измакам и преговарям за парите след като Венера стане директна. :) Ще се поизмъча, но съветът Ви е безценен! Много благодаря

Магика

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #23 -: Март 18, 2025, 08:24:34 pm »
Забелязали ли сте проявление на дадена Лунация преди настъпването й?Непрекъснато ми се случва.Много странно...
Днес четох статията на Акрукс за 22-ри-средмата точка на коридора.Ми то върху Плутон на сина ми и на цяло едно поколение тинейджъри.Демек децата в Македония.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #24 -: Март 19, 2025, 06:59:08 am »
Затъмнение в 5ти дом в картата ,а Луната е в антисия с Венера,която е ретроградна в знак на падение и упр.асц.Сатурн поврежда и двете светила,но поне не е силен,което не смекчава действието му.По 5 дом са празненствата,любовта,удоволствията като цяло,децата......какво ще празнуваме?5ти е 8ми от 10 и 4ти от 2ри.Понеже Юпитер е почти на к2,вълнения около материални и морални ценности,финансиране,продоволствия с наложени ограничения,заради квадрата от Сатурн.Вдигане на пенсии,цени,валути,всякакви въпроси от финансово естество ще са актуални .Венера и Меркурий са в 12дом,не са в изгодна позиция,нямат силата да действат.
По 11 дом са групи,обединения,профсъюзи,приятелства,политически партии ,надежди и мечти.
Опозицията е разпад,раздяла,така че,важно е къде попада лунацията ,дали е по главни оси,в натала на човек,държава,сдужение.Луната е упр.на 3 и 4ти домове от картата и е в 5ти.По 3ти дом са сделки,договори,съседи,комуникации,по 4ти е краят на нещата,домът,корените ,традициите и ако има някакви въпроси ,свързани с темите,те няма да приключат с успех.
Антисията предполага тайни договори и сдружения,сделки и комуникации,разговори и договаряния,но поради ретроградието на Венера,успехът няма да е траен.Нови драми около /с деца,актьори,музиканти.Театрални постановки от селски вечеринки с Меркурий ,диспозитор на лунацията в 12д.Някой в затвора,друг за лудницата.
Марс в 3ти дом не е силен ,но поразява планетите в Овен и ще създава сплетни и интриги между съседи,партньори,в транспорта и т.н
Вдигане на данъци и такси.
Уран в 1ви дом предполага напрежение ,размирици,организиране на стачки и митинги,нови съоръжения ,ще променят облика на столицата,може би нови технологии,машини,превозни средства,жп и самолетни промени ,може да пуснат и някоя нова линия на метрото до края на действието на затъмнението.Дали ще има доволни?Да,тези,които ще спечелят от това.
Да,Тръмп е наквадратен ,но и Слънцето на Борисов е в близнаци и асц на Зеленски,всичко и всички са свързани.

akruks

• Hero Member
« Отговор #25 -: Март 19, 2025, 10:14:44 am »
Забелязали ли сте проявление на дадена Лунация преди настъпването й?Непрекъснато ми се случва.Много странно...
Днес четох статията на Акрукс за 22-ри-средмата точка на коридора.Ми то върху Плутон на сина ми и на цяло едно поколение тинейджъри.Демек децата в Македония.
Благодаря за прочита, но за средната точка на коридора е рано... При мен (пълнолунна везна) и при внука ми (пълнолунна рибка) съм забелязала доста пъти да усещаме влиянието на лунациите по-рано... сега лунното затъмнение не го пропусна – съвпад с Луната – в събота си празнува рождения ден, в неделя болен, майка му също не беше добре.
За трагедията в Македония – в най-новата им карта, когато на 12 февруари 2019г са признати като РСМ, Плутон е на 21* в Козирог, което съвпада с цикъла Сатурн/Плутон от 2020г., за което доста се писа тогава. Плутон се свързва с масовата смърт и епидемия, пандемия. В картата си имат Мидпойнти Марс/Плутон и Уран/Плутон на 10* Риби, където беше последното Новолуние в края на февруари. Настоящето затъмнение е Пълнолуние, кулминацията на новата Луна в Риби, за която съм писала
Цитат
Новата Луна в Риби попада в самото начало на 3-ти дом в хороскопа, построен с координати на българската столица. Трети дом се свързва с комуникация и медии, договаряне и търговия, транспорт и транспортни средства,съседни страни, начално и средно образование. И нещо ново в тези области предстои да се случи или да се планира през настъпващия лунен месец. Новолунието сключва предизвикателен аспект с Юпитер – планетата господар на хороскопа с изгряващ знак в Стрелец...
В картата за момента, когато е възникнал пожара в Кочани, Марс е на Десц, а Уран в 4д до IC , Плутон в 1д до АС. За мен е болезнено, кръв са ми, майка ми с нейните родители и двамата ѝ братя са дошли от Македония (голямо село в Шар планина) по време на войната, майка ми е била във втори клас, нося нейната кръвна група и на дядо-нейния баща, имам там много, много втори братовчеди/ки, които не познавам, всички те имат деца и внуци...