Забелязали ли сте проявление на дадена Лунация преди настъпването й?Непрекъснато ми се случва.Много странно...
Днес четох статията на Акрукс за 22-ри-средмата точка на коридора.Ми то върху Плутон на сина ми и на цяло едно поколение тинейджъри.Демек децата в Македония.
Благодаря за прочита, но за средната точка на коридора е рано... При мен (пълнолунна везна) и при внука ми (пълнолунна рибка) съм забелязала доста пъти да усещаме влиянието на лунациите по-рано... сега лунното затъмнение не го пропусна – съвпад с Луната – в събота си празнува рождения ден, в неделя болен, майка му също не беше добре.
За трагедията в Македония – в най-новата им карта, когато на 12 февруари 2019г са признати като РСМ, Плутон е на 21* в Козирог, което съвпада с цикъла Сатурн/Плутон от 2020г., за което доста се писа тогава. Плутон се свързва с масовата смърт и епидемия, пандемия. В картата си имат Мидпойнти Марс/Плутон и Уран/Плутон на 10* Риби, където беше последното Новолуние в края на февруари. Настоящето затъмнение е Пълнолуние, кулминацията на новата Луна в Риби, за която съм писала
Новата Луна в Риби попада в самото начало на 3-ти дом в хороскопа, построен с координати на българската столица. Трети дом се свързва с комуникация и медии, договаряне и търговия, транспорт и транспортни средства,съседни страни, начално и средно образование. И нещо ново в тези области предстои да се случи или да се планира през настъпващия лунен месец. Новолунието сключва предизвикателен аспект с Юпитер – планетата господар на хороскопа с изгряващ знак в Стрелец...
В картата за момента, когато е възникнал пожара в Кочани, Марс е на Десц, а Уран в 4д до IC , Плутон в 1д до АС. За мен е болезнено, кръв са ми, майка ми с нейните родители и двамата ѝ братя са дошли от Македония (голямо село в Шар планина) по време на войната, майка ми е била във втори клас, нося нейната кръвна група и на дядо-нейния баща, имам там много, много втори братовчеди/ки, които не познавам, всички те имат деца и внуци...