Автор Тема: Пълнолуние във Везни 13 април 2025г.  (Прочетена 973 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Пълнолуние във Везни 13 април 2025г.
« -: Април 05, 2025, 07:46:45 pm »
Пълнолуние в 23°19' на зодиакален знак Везни, в края на дом 8, съвпад с щастливата звезда Сириус и опозиция с ранения лечител Хирон

Уран в 4д съвпад ИЦ - трус в северна посока, а може да показва авария с електричество, с техника, гръмотевици, мълнии. Пълнолунието заформя Тау с връх Марс на Десц., напрежение и конфликти в партньорствата, разправии за пари, двама се карат, трети печели  :)
Диспозиторът Венера съвпад Сатурн У1, У12, Северен лунен възел и Меркурий във 2 дом, всички те в религиозния знак Риби – пари ще има за Великден  :)

akruks

• Hero Member
Re: Пълнолуние във Везни 13 април 2025г.
« Отговор #1 -: Април 05, 2025, 07:48:56 pm »
Пълнолунието при мен попада във 2д., съвпад Венера У2 – ясно е защо ме интересува  :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
« Отговор #2 -: Април 08, 2025, 07:09:07 am »
Юпитер и Меркурий са взаимна рецепция по заточение.Марс е ъглов,в нощна карта,ранява и двете светила,което е предпоставка за инциденти,пожари,катастрофи.
Луната в 8ми дом не е добре поставена и по дом и по знак.Натовареният втори дом -вдигане на цени,по-високи сметки,но това е и 8ми дом на партньорите,откритите врагове.Венера е притисната от малефик.Напрежение с/около БДЖ,летища.
И ако ЕС наложи ответни мита,това,ще е най-лошия вариант.Като" око за око и целият свят ,ще остане сляп".
Сириус не е във Везни.Спика е там,но е лошо аспектирана-фалити по-скоро.
« Последна редакция: Април 08, 2025, 07:19:13 am от Сафо »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1941
« Отговор #3 -: Април 08, 2025, 11:01:21 am »
При мен абсолютно точно на К8.

В тригон с Венера/У3,8 и Хирон, секстил Сатурн/У11 и Уран/У12.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1301
« Отговор #4 -: Април 08, 2025, 12:18:05 pm »
Разговори за пари, преговори, убеждаване. Тригон Меркурий във 2 с Марс Делене на баницата с агресивен партньор. Марс в тао на дсц.
Правилното решение е отстояване, трезвеност, спестовност и малка постна пица, не е момент за хазартност и харчове - аспект със Сатурн у1 във 2.
Дяволът не е толкова черен, колкото изглежда и е победим -  Плутон у10 в 1, Уран в бисекстил със силата. Иска се смелост и вяра в себе си.
Разпъната Луна на к9, у6,7 - нови постановления, наредби, синдикални срещи, браншовици с идеи и реализации в ущърб на трудови условия, непопулистки мерки.
По този аспект могат да поканят Янка Такева официално да си отдъхне с благодарности - тригон Юпитер.
Стачки на летищни работници - нов рунд, може този път по- хард.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5 -: Април 08, 2025, 02:12:20 pm »
Романтика,това е като:чух ,разбрах ,за смъртта на съседка.
При мен в 6ти дом,тригон Слънце,Луна.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6 -: Април 08, 2025, 09:37:21 pm »
Меркурий в Риби и Юпитер в Близнаци са във взаимна рецепция по управление, което има силата на съвпад, рецепцията включва теми по 2-ри, 5-ти, 8-ми и 11 домове, управлявани от двете планети.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7 -: Април 14, 2025, 09:50:45 am »
При мен в 6ти дом,в тригон Луна и Слънце.

romantica

• Hero Member
« Отговор #8 -: Април 21, 2025, 08:54:55 pm »
това е като:чух ,разбрах ,за смъртта на съседка.

Сафо, блестящ астролог си!

За съжаление съвсем неочаквано почина близък човек (мъж/Слънце, Венера, и Меркурий в риби) на семейството, на който през годините доста помагах...
Не ми е съсед, но сме в един град.

akruks

• Hero Member
« Отговор #9 -: Април 22, 2025, 03:23:43 pm »
romantica при теб 8-ми и 3-ти дом се управляват от една и съща планета, също както при мен, и при всяка лунация в 8д научавам за нечия смърт, било на познат съсед или близък познат, нали новините /комуникацията, какво чуваш, четеш или казваш е по 3д. Ръшман също е написала за лунация в 8д., че може просто да научите за смъртта на някого... Да почива в мир твоя близък на семейството, на когото си помагала. Стореното добро не умира, ще ти се върне свише чрез друг човек, други хора.
« Последна редакция: Април 22, 2025, 07:56:44 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #10 -: Април 22, 2025, 03:42:48 pm »
Пълнолунието при мен попада във 2д., съвпад Венера У2 – ясно е защо ме интересува  :)
Пълнолунието нали е приключване, приключих с кеша, само 1 цент остана в портмонето, но да сме живи и здрави!
Иначе продължава влиянието от овчото затъмнение в точна опозиция на Слънцето У12 – спад на енергията, трета седмица съм като с изтощени батерии, скритите врагове и завистници се активираха, мачкат ми самочувствието, което винаги ми е било дефицит с моето пропаднало Слънце съвпад с една звезда, за която пише: Предпочитание в спорта, писането, астрологията и въпроси, свързани с обществените дела; с добре аспектирано Слънце имат вътрешен стремеж да получат признание, те изглежда чувстват, че трябва да комуникират по някакъв начин своите философии, своите идеали, своите идеи пред обществеността. Тези хора вървят напред, стремят се упорито към признание и в крайна сметка стават признати за лидери. Съществува известна опасност роденият да бъде въвлечен в интриги, може би без той наистина да знае, че е замесен. 

Сафо

• Hero Member
« Отговор #11 -: Април 22, 2025, 06:12:48 pm »
Романтика,благодаря !Знаеш ,че не съм астролог,но това ми хрумна и го написах.
Не винаги се случва при такава лунация,но при мен лунарите действат така горе/долу.  :)

romantica

• Hero Member
« Отговор #12 -: Април 23, 2025, 02:42:40 pm »
Акрукс, благодаря!
За мен ситуацията беше много внезапна, защото беше в сравнително добро здраве. И най-малко това очаквах. Аз и някои негови съседи давахме показания в полицията. Ходих и до гробищата няколко пъти (не бях ходила доста време). Имах кошмарни сънища.
Много напрегната лунация.

Сафо, знам, но така ми дойде и така го написах! Бях спряла да следя лунациите, но отново ще започна.