Автор Тема: Новолуние в Телец 27 април 2025г.  (Прочетена 791 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13957
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Новолуние в Телец 27 април 2025г.
« -: Април 22, 2025, 03:59:11 pm »
Новолуние в 07°46′ на зодиакален знак Телец
Новолунието попада в 5-ти дом на хороскопа, с координати на българската столица и образува Тау–квадрат с Плутон във Водолей и с Марс в Лъв, като опозицията Марс – Плутон е по 8-ми/2-ри дом, свързани с финансите. Новолунието съвпада с неподвижната звезда Хамал, която също дава материализъм.

Новолунието при мен е в самото начало на 9д и образува Тригон с Уран в 12д.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
Re: Новолуние в Телец 27 април 2025г.
« Отговор #1 -: Април 22, 2025, 06:01:17 pm »
Новолуние в 5ти дом,екзалтирана Луна.Какво ново по 5ти?Домът на забавленията,тържествата,децата,спорта,любовта.Акттриси/актьори,художници,поети и писатели,спортисти,ще са на сцената.Заря.Луната управлява лош дом,може би ще има "драми"около популярни личности.Асц в стрелец и Юпитер упр.на 1 и 4 ти домове е в 7ми.Видимост по неговите сигнификации и управления.Не добре поставен,в знак на заточение,в нощна карта.Морал,ценности,чужденци,висше образование,църква,адвокати и юристи,съдебна система-вятърът ще отвее някой някъде.Новинарските емисии ще имат материал от Ватикана да запълнят седмица време.
Планети в 4ти дом-Меркурий,Венера,Сатурн,Нептун-посещения,представления,движение,свлачища,спорове,договори,истории за сметища,или пари за нищо.
« Последна редакция: Април 22, 2025, 06:06:19 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2 -: Април 22, 2025, 06:08:52 pm »
При мъжа ми припокрива осите ,като лунацията попада в 5ти дом,опозиция нат.Юпитер в 11.Майка му си е записала час за операция отново(на коленна става).

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1944
« Отговор #3 -: Април 23, 2025, 02:50:47 pm »
При мен във 2 дом.

В секстил с нат. Луна/У5, нат. Меркурий/4,7 и АС; тригон с Нептун/У1 и опозиция с нат. Плутон/У9; в съвпад с прогр. Меркурий.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4 -: Април 23, 2025, 03:41:11 pm »
Новолунието в Телец заформя Тау с Марс и Плутон, но ако включим Лилит на 5° 30' Скорпион, конфигурацията е Голям квадрат или Голям кръст. Кризисни ситуации могат да възникват на различни нива, при това те могат да бъдат цял комплект, т.е. "бедата не идва сама". Като че ли човек е разпънат на кръст. Много мощен кармичен Кръст, свързан с изпитанията (Лилит).

Новолуние в 29-ти лунен ден - "сатанински" ден, с тежка енергия. В този ден се случват голям процент от нещастните случаи, инциденти и аварии. Спортистите да внимават много, за да избегнат травми, последвани от усложнения.

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 74
« Отговор #5 -: Април 26, 2025, 09:49:39 am »
При мен в 7 дом. Точен съвпад натална Луна (Рак е интерсептиран в 9 дом) и опозиция на нат Юпитер У3 и У5.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6 -: Април 29, 2025, 04:26:55 pm »
Новолунието при мен е в самото начало на 9д и образува Тригон с Уран в 12д.
ами... преживях вчера ужаса да сме в неведение, без телефон 12ч., нямах връзка с мъжа ми цяла нощ, останал да нощува на работата си, понеже влакове, метро, електрическите автобуси на градския транспорт – всичко спряно, светофарите не работеха. Толкова хора по тротоарите не бях виждала дори на най-големите празници в Мадрид, а 12д нали е свързан с морета  океани, рибата ми в хладилника се вмириса, в хлебопекарната пълнозърнестото ми хлебче недопечено и не ставаше за ядене, изкарах на бисквити целия ден, магазините бяха затворили като няма ток, банкомати, дебитни карти - нищо не работеше. Хората ги гледах, че са спокойни, но аз като знам какво беше казала Севрюкова " до 2025г българите да се прибират, че после и да искат няма да могат", и ме обзе паника, Уран нали ми е У6, разклати ми нервите, още ме стяга главата в областта на третото око  :o

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4636
« Отговор #7 -: Април 30, 2025, 11:06:22 am »
akruks , апокалипсис сега, напълно увисваме без ток.Отдавна предупреждават за подобен сценарии,преди 2-3 год.австрийските власти офиц. предупредиха народа да подготви запаси за няколко дни-батерии,свещи,фенери,лекарства,храни и тнт. Ще стане,ще го направят.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1944
« Отговор #8 -: Май 01, 2025, 12:23:00 am »
След Ковид явно идва ново побъркване... :(

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #9 -: Май 01, 2025, 02:10:29 pm »
Ето повод да патентоваме тараторът, шопската салата, катмите... ;)

Светът е оцелял защото се е смял, рядко вече има хора, които се смеят. Тъжно.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #10 -: Май 02, 2025, 03:48:28 pm »
akruks , апокалипсис сега, напълно увисваме без ток.Отдавна предупреждават за подобен сценарии,преди 2-3 год.австрийските власти офиц. предупредиха народа да подготви запаси за няколко дни-батерии,свещи,фенери,лекарства,храни и тнт. Ще стане,ще го направят.
когато предупреди Урсула, на другия ден вече продаваха готов пакет за 130€ в амазон, но сега случаят няма връзка с това предупреждение, според мен е свързано с внедряване на изкуствен интелект, сървърите консумират 10-15 kWh, а при използване на AI — 40-60 kW.   :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #11 -: Май 04, 2025, 03:14:31 pm »
При мъжа ми припокрива осите ,като лунацията попада в 5ти дом,опозиция нат.Юпитер в 11.Майка му си е записала час за операция отново(на коленна става).отново отмени часа. ..

Сафо

• Hero Member
« Отговор #12 -: Май 04, 2025, 03:16:39 pm »
При мен лунацията попада в 12 дом,квадрат ИЦ/МС .В селската къща пребивавам и имам сънища,мисля пророчески.