Аз съм пак съм тука :012:
Имам ли сериозен здравословен проблем свързан с текущите оплаквания?
Проблемът е следният, езикът ми е обложен от известно време. Мислех, че са гъбички. Пуснах микробиология, резултата е отрицателен. Записах си час при похвален гастроентеролог, в частна болкиница, умишлено с платен прием, че да ми се обърне внимание. Е страшно внимание ми обърна. Дори не знам, дали ме погледна, като влязох в кабинета. Казах му, какви са ми оплакванията, обложен език и проблем със стомаха. За езика ми вика, а тва не е за мене, ходи при стоматолог. Ма какъв стоматолог, като нямам проблем със зъбите или венците. Дори не го погледна. Директно назначи колоноскопия, ама било по-добре да си я платя, щото иначе ще лежа в болница три дни. Съгласих се и записах час за другата сряда, докато не видях амбулаторния лист, след като излязох от кабинета. Написал, корем мек, черен дроб и всичко останало са в норма. Ама как е разбрал, явно има някакви паранормални способности, щото не ме е преглеждал- ни корем, ни език, нищо. Питах да пусна ли излдеване за паразити и микробиология, той ми вика, ако искаш пускай, ти си решаваш :017: Хич не ми се обикаля по-малоумни доктори повече. Как пък веднъж един читав не уцелих, всеки гледа само как да ти прибере парите.
А докато чаках пред кабинета на тоя, той ги беше подкарал на конвейер за гастроскопия, всички без упойки, един след друг влизаха, след като излязат от кабинета му. Момичето преди мен ревеше яко като излизаше.