Nana,
Като потърпевшна на непрестанни болки от около 9 месеца, заради бременността ми, се възползвах от услугите на Боуен терапевтка, която ми помогна изключително много за състоянието ми. Имах много силни болки и кризи и не само с болките в кръста, а цялостното ми състояние.
Ако имаш в твоя град Боуен терапевт, те съветвам да отидеш поне на 4-5 сеанса.
Аз се повлиях от 3-тия и ме държеше х 10-тина дни без никакви болки, което за моето състояние е много добре.
Да, движа се много, но пък не мога да пия нищо и да правя физиотерапия.
Ако си от София ми пиши на ЛС, ще ти дам координатите на терапевтката.
Поздрави!
От известно време имам проблем с дясното рамо (болки, ограничено движение), на който не обърнах достатъчно внимание. Започнах стандартното лечение с НСПВС, но то не дава резултат засега. Вече е засегнат и нерва по хода на ръката. Зададох въпрос ще се наложи ли операция на рамото?
Давам ОВ по този хорар. Проблемът в рамото се оказа, че не е проблем в рамото, а от увреждане на шийните прешлени. Т.е. отговорът е не, няма да има операция на рамото. Но болките и невъзможността за движение си остават същите. Продължавам с медикаментозното лечение + физиотерапия и кинезитерапия.
Благодаря за обратната връзка! Може ли да ми кажеш как ти откриха проблеми в прешлените, с образни изследвания ли? Питам, за да се изследвам и аз
Сякаш имаше индикации в хорара за обърканост и неясна информнация/диагноза.
Със скенер, след като нито лекарствата, нито физиотерапията повлияха на рамото. Имам и някакви отклонения в рефлексите на дясната ръка, та явно и затова неврологът се насочи да търси проблема в шията.