да опресня темата с едно въпросче, свързано с моите неволи от 2015-та насам
питанката е ще се сдобия ли с нови зъби на импланти, става въпрос за челюсти, а не всеки зъб на импалнт
между другото, ако някой е започнат с отзиви относно тази технология, моля да сподели
http://m3dent.com/all-on-4
След 3 години ще си с нови зъби на импланти.
Да дам ОВ по този хорар, както написах тогава в коментар, за някои въпроси са нужни години, затова не трябва да се ограничават в рамките на 3 месеца, както винаги съм казвала/писала.
Та по въпроса – на 23 април 2020г ми поставиха имплантите на горна челюст, понеже нямаше накъде – керамичната ми холивудска усмивка се отлепи след 20г ползване, а заради корона вируса зъболекарските кабинети бяха затворени и единствено в клиниката с имплантите ме приеха, за да свалят отлепения керамичен мост, да извадят остатъците от загнилите под него зъби и понеже така и така ме бяха упоили, сложиха имплантите, като платих наполовина. Другата половина изплатих август 2021г, когато ми монтираха новите зъби от цирконий на имплантите - от вкараните 5, единият падна като ги разкриха, но 4 са достатъчни за арка от 12 зъба.
Долната челюст на два импланта клик система, поставих на 1 април, тази година, а зъбите два месеца по-късно, края на май, началото на юни бях с нова снемяема протеза върху 2 импланта.
Благодаря на тези, които писаха по въпроса!