Експлозивно непредсказуема ,поддаваща се ту на вдъхновения ,ту на дълбоки разочарования,това е в общи линии комбинацията Вода-Огън.Аз съм Огън-Вода ,но и при двете комбинации крайният резултат е един и същ-вулкан.
Изразяваш всичко доста възбудено ,емоционално и доста импулсивно.Много често ти липсва логична ,системна мисъл,ред и действие,което пък поражда неспокойствие и субективизъм.Това те насища с вътрешно напрежение,емоционални крайности и си свръхчувствителна към всички и всичко.Ако ти липсват контрол и дисциплина може да имаш резки промени в настроението.Винаги си в единия край на "люлката".
Умееш ли да се ангажираш с нещо -идея,кауза,връзка..."вървейки " step by step?!?
Можеш ли да приемеш ограниченията на заобикалящата те действителност,изграждайки си собствена система от ежедневни правила,график?!?
Спомняш ли си кога за първи път си се почувствала пренебрегната,отхвърлена,ничия и ако да ,как си се справила със ситуацията или пък не си ?
И защо за малко не заминеш нанякъде ,просто ей така ,накъдето те дръпне Луна,избягай" от някой /нещо лично?!? ...и като се "върнеш" мини първо през фризьора си,после към щанда с червено бельо и....остани за малко без "интимна" компания .
Мисля и пиша импулсивно ,но тези дни ще ти разглеждам картата и ако имаш желание може да дискутираме или тук ,или на лични .Не можеш да скриеш двойно подчертания аспект Луна/Плутон в Скорпион,Меркурий /Нептун ,акцента върху психичните домове ,само можеш да гледаш на това като възможност или като опасност-ти решаваш ,все пак имаш Марс в Овен и Сатурн тригон Меркурий.
Понеже си Риби ,ползвай въображението си и визуализирай торнадо ,в чието око си ти в момента ( Уран/Плутон активират АСЦ/МЦ,Сатурн /Юпитер 4/7-ми домове,нодална ос реверс по оста 1/7-ми домове) и се опитай да усетиш (Луна в Скорпион) и се свържеш със земята.Ако ти звуча неразбираемо ,питай ме .