Ще се оправи/стабилизира ли баща ми?
В картата според мен има указания за критично състояние, но също така и за това, че състоянието му ще се променя бързо, динамично. В момента изглежда, че изходът изцяло зависи от лекарите, обслужващия медицински екип, от начина, по който се грижат за него.
Не виждам ясни указания за летален изход, по-скоро за стабилизиране, според мен ще прескочи опасността.
Нямам достатъчно задълбочени познания по медицина и анатомия, но ако търсим причините за сегашното му състояние, бих предположила следното:
- интоксикация - организмът може да се е претоварил от интензивните терапии, през които е преминавал
- в резултат на интоксикация да са се натоварили бъбреците, някакъв проблем с отделянето на урина
- от своя страна, това може да е натоварило сърцето, да има някакъв проблем с циркулацията на кръвта /венозна/
Не съм много наясно каква връзка между изброените фактори има от медицинска гледна точка, но намерих това:
Частите на сърдечно-съдовата система са сърцето, артериите, вените и капилярите. Вените са важна част от циркулационната система, която връща в дробовете и сърцето, съответно и в бъбреците, използваните продукти и въглеродния диоксид. За разлика от артериите, които пренасят кислород и хранителни вещества до клетките, вените извършват обратното движение, като придвижват към сърцето отпадъчни продукти от клетките.
Като цяло тонусът на баща ти е слаб, но пак е добре, че Юпитер вече не е толкова близо до Слънцето. Има изгледи да се стабилизира, въпросът е да премине кризата. Изходът от кризата трябва да стане ясен до часове или дни.
Дано има силата да се справи! :engel016:
---
Изтеглих и три карти Таро за доуточняване:
1 - в какво състояние пребивава в момента?
2 - какъв ще е изходът от кризата?
3 - има ли благоприятни перспективи да пребори рака?
Според мен картите потвърждават това, което е посочено в хорара.
1 - 2ка мечове, обърната - в момента е в кризисно състояние, жизнеността е намалена; проблемът е свързан с дихателната и/или сърдечно-съдовата система /има ли вероятност от оперативна интервенция?/.
2 - 2ка монети - тази карта се свързва с изцелението; символизира прилив на енергия, възстановяване на равновесието; периоди на изостряне могат да се редуват с периоди на ремисия.
3 - 10ка чаши - прогнозата е благоприятна: изцеление, оздравяване, благоприятен изход; възстановено равновесие. Много е важна мотивацията да продължи, какво изпълва живота му със смисъл - семейство, близки, емоционални привързаности.