Пускам един здравен хорар, днес е регистрирано изостряне на проблема.
Въпрос: Какъв е здравословният проблем на Х. /назован по име/, ще диагностицират ли причината?
Ще му се правят всички необходими изследвания и като излезе резултатът, ще дам обратна връзка.
Прави ми впечатление Антарес в точен съвпад с ДС /квезитът/, Сатурн е в неговия първи дом - в точна квадратура с Марс /негов у6/. Луната е в разходящ съвпад с неговия у8 - на косъм се е разминал, но можеха и да го изтърват. Прави ми впечатление, че Луната е почти без сходящи аспекти, само квадратура с анаретно Слънце. Но е в съвпад със Спика, благотворна звезда.
Декумбитура не мога да направя, не знам в колко часа е припаднал. Но жената спомена, че го е видяла в това състояние около 8.15 сутринта. А първото обаждане беше в 12.30 – крещеше, че умира. От болницата ми се обади.
Проверих – Луната в хорара може да се брои и безкурсна, на броени секунди се разминава със Слънцето. Днес в 23.30 Слънцето влиза в тропическия Водолей, а Луната по това време е на около 29 гр. 40 мин. Везни.
–––
Видях, че още няма влючвания, давам ОВ. Безкурсната Луна е проработила. В болницата са му направили непълни изследвания, колкото да отбият номера. И не диагностицират нищо. На скенера нищо не излиза, а ЯМР и друго отказват да правят, дори срещу допълнително заплащане. Настоявали са да го пренасочат в психиатрията. И са ги пуснали да си ходят срещу подписана декларация, че изрично са отказали психиатричен преглед. Бг медицина. :012:
Питах половинката му още веднъж за часа, в който го сварва в това състояние, припаднал в леглото и напълно безпомощен. Според нея в 8.20 сутринта, ако някой иска да построи декумбитура.