Ще излекувам ли болките в краката до три месеца?
Въпроса е зададен в 07:36 мин. в гр.Варна -днес 09.03.17.
Благодаря.
опитах като многоуважаваната от мен Акрукс да направя карта. Ето я , ако не съм успяла , съжелявам по-горе данните са коректни.
била съм многоуважавана, а не съм разбрала
цитирала си линка на сайта, а не на картата, за която линк се взема от опцията "версия для печати"
http://astrology.org.ua/apr.php?fo=h&d=9&m=3&y=2017&h=5&min=36&sec=0&t=0&bg=43&bm=13&bz=n&lg=27&lm=54&lz=e&dd=1&dp=9&zz=2&co=edssss&pri=1&korb=0&name=%u0411%u0435%u0437%20%u0438%u043C%u0435%u043D%u0438&c=00&city=Varna&loct=09032017073600200&rx=Въпросът, така зададен, трудно се разбира- за какви болки в краката иде реч, защо сама ще ги лекуваш, лекар ли си? Когато един въпрос е зададен искрено и правилно, Луната в картата го показва, а тук тя е управител на 4-ти дом и се намира в 5-ти, какво общо има това с краката и здравето? В картата си представена от Марс в 1-ви дом, на трон по знак и дом, в края на знака е, може да си се изразходила прекомерно физически, болките да са от преумора или инцидент. Луната има само хубави аспекти, които предстоят, но с твоя У1 няма да направи аспект, така че едва ли ще се застоиш вкъщи или ще се отдадеш на отдих и развлечения. Слънцето У6, Меркурий- диспозитор на заключен знак в 6д, Нептун-диспозитор на заключен знак в 12д- всички те са в 12д- дали не е психосоматично състояние, защото ходилата са по риби, но Меркурий У3 (движението, ходенето, крайниците) е заточен в този знак.
Лечението е по 10д, а Луната е втори твой сигнификатор, с последен хармоничен аспект- тригон със Сатурн У10 в 9д.- ще се излекуваш, след като посетиш лекар-специалист да ти назначи лечение.