PADOCT, Ти, Марс, не си добре поставена- в знак на падение, изгорена. Липсва ти обективност, яснота по въпроса, има страх, което го потвърждава и Луна в Риби, в 12-ти дом, но е много вероятно и в периода, да не са точни показателите ти( меркурий е ретро)- времето, влиее на хормоните или да не бъдат правилно разчетени. у6 Слънце, също със слаб статус, заедно, с теб, Марс, значи вървите си заедно, някакво заболявване и ти, но, Слънцето е изоставили вече Марс- ако е имало нещо, което е било агресирало заболяване(то), спада неговото влияние, ако по 7-ми дом е личния лекар, по-скоро ще неглижира проблема ти и няма да обърне вниманието което очакваш, към момента. Но Марс и Венера се виждат и ще направят секстил, значи има възможност да се "срещнете" с лекуващия, но за мен, ще те прехвърли на специалист, защото Венера няна сила в Стрелец, и в 8 ми дом. Юпитер е стационарен в периода и затова не прави някакви големи планове, за да не се разминеш с подходящия за теб специалист.
Луната е квадрат с Венера, у7 и у2- неразрешаването на проблема е или в лекаря, или в това че, ресурса при теб е на свършване.
Според, мен, е имало повод/ ситуация за притеснение, сега следва да се открият причините за него.