Автор Тема: Хорари за здраве  (Прочетена 340859 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Хорари за здраве
« Отговор #1680 -: Октомври 01, 2024, 09:43:44 am »
да опресня темата с едно въпросче, свързано с моите неволи от 2015-та насам
питанката е ще се сдобия ли с нови зъби на импланти, става въпрос за челюсти, а не всеки зъб на импалнт
между другото, ако някой е започнат с отзиви относно тази технология, моля да сподели
http://m3dent.com/all-on-4
След 3 години ще си с нови зъби на импланти.
Да дам ОВ по този хорар, както написах тогава в коментар, за някои въпроси са нужни години, затова не трябва да се ограничават в рамките на 3 месеца, както винаги съм казвала/писала.
Та по въпроса – на 23 април 2020г ми поставиха имплантите на горна челюст, понеже нямаше накъде – керамичната ми холивудска усмивка се отлепи след 20г ползване, а заради корона вируса зъболекарските кабинети бяха затворени и единствено в клиниката с имплантите ме приеха, за да свалят отлепения керамичен мост, да извадят остатъците от загнилите под него зъби и понеже така и така ме бяха упоили, сложиха имплантите, като платих наполовина. Другата половина изплатих август 2021г, когато ми монтираха новите зъби от цирконий на имплантите - от вкараните 5, единият падна като ги разкриха, но 4 са достатъчни за арка от 12 зъба.
Долната челюст на два импланта клик система, поставих на 1 април, тази година, а зъбите два месеца по-късно, края на май, началото на юни бях с нова снемяема протеза върху 2 импланта.
Благодаря на тези, които писаха по въпроса!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #1681 -: Октомври 24, 2024, 02:31:10 pm »
Определили са дата за операция на коленна става на свекърва ми.Преди няколко години оперира тазобедрена,която също я боли.Има редица други заболявания,свързани с кръвоносни съдове.
Обади ми се доста разтревожена.
Въпросът задавам аз:Ще мине ли добре операцията на свекърва ми?Има ли смисъл от нея?
Моето тълкувание е такова:Свекърва ми е представена от знак Скорпион,мой 10ти дом.Марс е упр.на асц и на нейн 6ти и е в рак,падение.Марс е в ретро сянка,скоро ще сменя знак,но има сх.опозиция с Плутон.Упр.на нейн 8ми дом е Меркурий,който е почти на к10.Аз мисля,че тя ще се оперира.Луната в 7ми,или нейн 10ти дом,ще направи квадрат с Меркурий.
Марс приема Меркурий,тя иска да се оперира,защото мисли,че всичко ще се оправи.
Моето мнение е,че операцията ще е успешна,но възстановяването ще е трудно.
« Последна редакция: Октомври 24, 2024, 02:44:06 pm от Сафо »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #1682 -: Октомври 24, 2024, 03:02:54 pm »
Сафо ,ако се гледа свекървата ,като у7 назована по име също пасва. Лунау1,12 в 1ви съвпад с Марс.Обаче Сатурн става у6 и е в 8ми.Дори мисля Сатурн напълно описва естеството,мястото на болката,операцията-коленна става.Обаче факта,че Сатурн е в каре с у8 Юпитер ,двамата ретроградни ме кара да мисля,че няма да се подобри,а ще стане вид хронична болка и може да има още интервенции,операции.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1683 -: Октомври 24, 2024, 04:01:42 pm »
Ребека, благодаря!
Да,вероятно няма да има кой знае каква полза от операция,тя едва крета с бастуна.
Чудя се какво да кажа,че ме пита,ама каквото и да кажа,все ще сгреша  ???
В Натала има опозиция Марс-Меркурий по оста Дева/риби
« Последна редакция: Октомври 24, 2024, 04:03:46 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1684 -: Октомври 29, 2024, 07:32:29 pm »
Определили са дата за операция на коленна става на свекърва ми.Преди няколко години оперира тазобедрена,която също я боли.Има редица други заболявания,свързани с кръвоносни съдове.
Обади ми се доста разтревожена.
Въпросът задавам аз:Ще мине ли добре операцията на свекърва ми?Има ли смисъл от нея?
Моето тълкувание е такова:Свекърва ми е представена от знак Скорпион,мой 10ти дом.
Свекърва ти е по твой 4д., майката на мъжа ти, представена от Венера близо до К8 за нея, в опозиция с Юпитер У8, може и да не се стигне до операция или да се отложи, но краят за нея ще е добър, Луната в сходящ хармоничен аспект с Венера, а по-късно и с Юпитер

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1685 -: Октомври 30, 2024, 05:32:36 am »
Акрукс,благодаря!Ще дам ОВ скоро.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1686 -: Ноември 04, 2024, 12:28:00 pm »
Ребека,Акрукс,давам ОВ по хората за свекървата.Тя реши да се оперира и трябваше да постъпи в болница на 6.11,но вчера падна и си счупи ръката,така че операцията на коляното се отлага засега.
Благодаря ви за тълкуванията.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1687 -: Ноември 04, 2024, 09:54:43 pm »
Ребека,Акрукс,давам ОВ по хората за свекървата.Тя реши да се оперира и трябваше да постъпи в болница на 6.11,но вчера падна и си счупи ръката,така че операцията на коляното се отлага засега.
Благодаря ви за тълкуванията.
Благодаря за ОВ, Сафо! Да се оправи по-бързо!