Автор Тема: Хорари за здраве  (Прочетена 485870 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8330
Re: Хорари за здраве
« Отговор #1725 -: Май 13, 2026, 07:34:25 am »
Акрукс, благодаря!

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12998
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1726 -: Май 13, 2026, 07:36:41 pm »
Сафо, свекърва ти е Юпитер в Рак в ъглов дом с Луна Риби в рецепция- ще се справи. Луна в 10 ти, ти наистина си загрижена, а рецепцията между вас- ще си й полезна с подкрепата си. Слънце в Телец е упр нейн 6 дом, заболяването е по- слабо от нея.Тук може да разгледаш от къде идва излишъка, за да се проследи заболяването- Слънце е горещо и сухо, Телец е студен и влажен, до него е Меркурий, който е повече сух, мисля, разходящ аспект с Юпитер, който е повече влажен. Мъжки планети в женски знаци е индикация за излишък на влага, слуз има в организма. К6 и у6 са във фиксирани знаци, значи проблемът може да е или да стане хроничен, на конкретно място.Така може да проследиш и в кои органи . По Сатурн е лечението. Той е в падение, значи не лекуват правилното място, но понеже тъкмо е изгрял, чрез симптом ще покаже къде е проблемът. Юпитер, свекърва ти,  приема по триплицитет Сатурн в Овен, значи все пак има някаква полза или само на определена локация, но Юпитер е в знак на заточение на Сатурн, това лечение е и изтощава. Лекарят е Меркурий, невидим, в Телец  няма достойнства-по-добре някой който не е толкова известен, може и специализант, прикрепен до светило, докато Меркурий не се появи след 25.05 и не влезе в собствен знак.
Пожелавам да откриете правилното лечение с правилния лекар! Сигнификаторът и е силен, значи трябва да се възстанови. 💐
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1727 -: Май 14, 2026, 07:55:46 am »
Рени,благодаря!Освен,че я мисля,чувствам се безсилна да помогна.

Рени

• Hero Member
« Отговор #1728 -: Май 14, 2026, 12:41:51 pm »
Сафо, аз не се наемам да коментирам по хорарна карта в дълбочина медицински казуси. Нямам такива познания. Но, тук, тя е представена от силен сигнификатор, а това е показател, че може да се справи. Спомням си, в една от книгите  на Джон Фроули, той приема, че проблема е по планета без достойнства или с най- малко такива и домът, в който попада. Тук, това е Сатурн в Овен в падение, но има и малко достойнство по триплицитет. Сатурн е студен и сух в горещ и сух знак търсим излишък на топло, има възпалителен процес. В нейн 1 дом, пускам ти цитат направо :” всичко, което е над първия прешлен на врата “.
Сатурн, Марс или северният възел в този дом означават недостатък по лицето или в частта от тялото, представена от знака на върха; Главата и лицето: очи, уши, уста, коса, нос, език, зъби.”
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1729 -: Май 15, 2026, 09:29:57 am »
Благодаря Рени още веднъж,за старанието ти да си в помощ.🙏✨🍀

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1730 -: Май 15, 2026, 07:21:48 pm »
Акрукс,по хорара за свекърва ми ,си написала,че до лекар специалист няма да стигне.Точно така.
Указа се,че в понеделник ще я приемат в друга болница,затова се отлага прегледа при доцента.
Рени,ти също писа,че светило/доцент/,висока титла в медицината няма да е в помощ.Точно така.
Прегледа я личния лекар ,направи и снимка -има течност около белите дробове......това излезе сега.След като се закашля и почти неможеше да диша (от първия прешлен нагоре),се показа това.
Бързо се развиват нещата.
Всичко това-течности,лимфа-тече от крака,сега има и около белите дробове....
Хистология има от друга клиника,сега пък от следваща я искат ,за повече анализ ,за да назначат лечение.

« Последна редакция: Май 15, 2026, 07:31:20 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #1731 -: Май 19, 2026, 08:50:25 am »
Сафо, щом е открито от къде идва проблема, ще има възможност и за правилното му лечение. Успех!🌺

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1732 -: Май 19, 2026, 02:55:08 pm »
Сега следя в темата за Меркурий си писала нещо много важно.
В солара ми,к10 е в Дева,родителски дом.
Благодаря Рени. :)

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 123
« Отговор #1733 -: Днес в 03:01:04 pm »
Здравейте.  След като снощи прекарах вечерта в спешното, реших да направя карта какъв точно е проблемът и дали ще се намери правилната диагноза? Въпреки че луната е без курс, докторът ме вика след 2 седмици за някакви изследвания и все ще ни насочат нанякъде... проблемът е гинекологичен, може би и хормонален.. аз съм представена от Меркурий в близнаци , който е силен, у6 уран също е в близнаци в 9 дом.. 8 дом относно репродуктивни органи гледам с управител марс - Марс в телец, където е слаб, но показва упорит, хроничен проблем. Действително имам проблеми с МЦ от половин година, но този път беше нещо ужасно, и днес още ми е зле, въпреки че ми дадоха нещо да пия...абе този месец ми е ужасен, първо за малко да ме помете кола, после ми дойдоха няколко фиша от кат, сега и здравословно нещо се случва...  :-[
Венера в рак показва повишена чувствителност към хормонални промени и задържане на течности доколкото четох- това също отговаря реално на ситуацията...и луната в лъв засилва проявите..
Докторът, който ме прегледа по кой дом да го гледам, чудя се да му имам ли доверие или са си търся моя АГ.. звучеше логично това, която ми обясни , но знам ли..
« Последна редакция: Днес в 03:05:10 pm от Weswes »