Автор Тема: Хорари за здраве  (Прочетена 492362 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2181
Re: Хорари за здраве
« Отговор #1740 -: Май 30, 2026, 01:30:50 pm »
Акрукс, благодаря!
В понеделник точно това ще ѝ правят, дано всичко да е наред . Попаднахме на читав лекар по препоръка на моя колежка .
Ще дам обратна връзка.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8334
« Отговор #1741 -: Днес в 07:25:40 am »
Момичета , привет след много време!
Качвам тази карта с въпрос - Сериозно чи е здравословното състояние на майка ми?
В последните месеци имаше разни проблеми, не си обърна внимание от инат и вече положението е на ръба. Касае се за гастроентерология.
В моята карта я гледам по 10, тук май по 4 дом трябва .
Не съм фен на хорарите за здраве,но в тази карта Марс в 1ви дом на майката(10 твой)и не вижда асц е индикация за възпалителен процес.Освен това взаимната рецепция Венера/Луна е отговор ДА.Луната е в аспект с Меркурий,упр.на нейн 6ти дом.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13004
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1742 -: Днес в 09:25:48 am »
Марс е в знак, където не се чувства добре и още не се вижда- докато не се появи точно колко е сериозно здравословното й състояние трудно ще се определи. Меркурий Близнаци  у6 е по- силен от Марс Телец, заболяването е по- силно от нея. Луната разходящ аспект с Меркурий у6, преминала е криза(та), сходящ квадрат Юпитер у 8 и 12, предстоят още болнични и кризисни процеси. Луна и Юпитер имат рецепция, а между Марс и Юпитер няма прием, по- вероятно да има функционална интервенция, изследвания, наблюдения, терапия.Упр4 Венера е сходящ квадрат Сатурн- има някъде блокаж в тялото й, или триене, натиск, притискане на органи, между които трябва да има разстояние, стеснение.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

HRISKA

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 70
« Отговор #1743 -: Днес в 05:34:04 pm »
Здравейте,

питам за майка ми, тя има проблем с дебелото черво "'ще се наложи ли операция и дали ще има торбичка", това е прогнозата на докторите ако не се повлияе от терапията. Т.Е. така ли ще стане, както казват докторите.Аз гледам майката по 10 дом. Вие какво мислите? Благодаря!