Мисля, че ограничението за отговоряна е -нерадикалност на сатурн ретро в 1 дом засяга питащия,тоест те,б Азазел. Едно от тълкуванията е -въпросът става несъществен за питащия, т.к излизат други неподозирани важни неща, нещо го обезмисля. Не е за нея. Асцендетът е на Изгорения път, също известна нерадикалност. Което ме кара да мисля, че ти нямаш достатъчно информация, и това е отразено в картата с тези ограничения. Понякога това значи, че квезита не еникакъв на питащия, недостатъчно близък, или не толкова познат.
Управителите на 9 и 1 домове апликират тригон, което показва, че лечението ще закрепи нещата.
Управителят на 1 и 6 домове е една и съща планета -венера-екзалтирала, която реално ще пренесе светлина към сатурн и юпитер и ще направи водният тригон реалин. Ще допринесе за едно стабилизиране на състоянието поради управлението на 9-края на лечението /сатурн/ и поради дом 8, операцията-Юпитер, също екзалтирал. Но Венера е на мястото на трона на юпитер, а сатурн на мястото на падение на венера. Съществено подобрение не мисля ,че скоро ще има. А не пречи нещата да останат така ,в ремисия.
Луната е без курс-няма място за притеснение, не и летален изход, във фиксирани знаци и все още влияещ квадрат на сатурн-нещата вероятно ще се окажат хронични, лечението ще едълго. След повече време би имала нужда от допълнително лечение заради ретроградието на сатурн.
За съжаление, когато марс е ретро по време на операция, често има ревизия.
За кардиналният кръст-внезапно ли се е явило сегашното влошаване?