в момента ситуацията не е добра, а доктора от днес наобед излиза в отпуск - пътува
за парите - ами първоначалната цена се качи двойно - не че съм възхитена от това, ама .... те парите бяха приготвени, 10 год ги събирам, нямам някакъв особен проблем с тях.
Тук по хорара ти няма какво особено да кажа - влязла си на фиксирани оси, има важни ретроградности, може и да се проточи. Слънцето не е съвсем безсилно - - има деканат, но не прави аспекти с друго, освен опозицията с Луната. Би трябвало да свърши добре, обаче.
В елекцията за самата операция - луната е била в квадрат със сатурн и венера. Точно в 14*30 все още е час на Меркурий, асц. на Меркурий, МС на Меркурий - МС е избраното лечение. Операторът е по Юпитер, който също като Меркурий е в Рак. Тоест, Луната е изключително ключова за тази елекция. Ако си почнала след 14,45 нещата са по-добре, макар Луната да не може да се пренебрегне - тя става часови управител, а и обикновено нейните сходящи аспекти дават ключ към последващото възстановяване. Квадрат с Венера в осми, опозиция с Нептун - упойката не те е хванала добре, секстила с Марс - оператора все пак е бил приличен, секстил със Слънце - бързо си се възстановила след манипулацията, тригон с Уран - това може да е или възпаление, или някакво неочаквано развитие, необходимост от някаква манипулация - там нагревки, лампа, такива неща, накрая - квадрат с ретро Сатурн. Дотук изглежда се развиваш точно по лунните аспекти. Ако си започнала в 14,30, крайният резултат ще надхвърли очакванията ти, само търпение трябва.
Като правих имплант - преден, горен зъб - преди известно време, четох някъде, че за новите медицинск и чудеса от типа на протези, присадени органи, изкуствени органи, импланти и прочее отговаря Плутон. В класическата система - Сатурн, който е отговорен и специално за зъби и кости. В момента двете са в рецепция и двете са ретро - това не благоприятства бързото възстановяване и като цяло дава предпоставки за ревизии и необходимост от допълнителна намеса. Именно заради това не е препоръчително да бързаш - нито ти, нито лекаря. Моето просто имплантче на горно зъбче, което не носи нищо - горен втори няма кой знае какво натоварване и функции, отне две години, за всички етапи. Лекарката ми обясни, че основният проблем при тази процедура идва винаги от избързване - да се сложи коронката по-рано, защото протезите са кофти и неудобни и лекарите бързат да си вземат парите за всичко - последната фаза е най-скъпата, нали
. Аз чаках 6 месеца, за да ми зарастне операцията преди да бъде сложен имланта - проблемът беше от некачествено лечение на счупен зъб - съответно счупен корен и т.н. После 8 месеца след поставяне на импланта, после ревизия - при мен тъканта беше хипертрофирала и трябваше да се поизреже малко, за да се изравни с венечния ръб на останалите зъби, после 5-6 месеца за основата на коронката и въобще .... сто века станаха. Но е напълно ОК, здрав, прав и корав
.