Автор Тема: Новолуние в Рак 25 юни 2025г.  (Прочетена 685 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14032
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Новолуние в Рак 25 юни 2025г.
« -: Юни 21, 2025, 09:19:26 am »
Новолуние в 4° 7' Рак, съвпад Юпитер и секстил Марс

Мечтите се сбъдват, дали?!

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1340
Re: Новолуние в Рак 25 юни 2025г.
« Отговор #1 -: Юни 21, 2025, 02:15:39 pm »
С тази квадратура откъм съвпада Сатурн-Нептун, бих имала две наум за сбъднатите мечти и големите кошници. Особено за началните кардинални.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2 -: Юни 21, 2025, 02:57:39 pm »
С тази квадратура откъм съвпада Сатурн-Нептун, бих имала две наум за сбъднатите мечти и големите кошници. Особено за началните кардинални.
Да де, затова съм добавила "дали?", заради квадратите със сатъра и тризъбеца  ;D

Ръшман е писала, че при Новолуние съвпад с Юпитер , в личния хороскоп" и най-смелите мечти може да се сбъднат. При моя Юпитер У4 в 8д какви мечти да имам, като в същото време е опозиция с Венера у2 във 2д.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7893
« Отговор #3 -: Юни 22, 2025, 01:33:48 pm »
Упр.на асц е в 8ми дом,взаимно приемане с Луната на к10.
Новолунието попада в 10д.в картата,ще има действие по сигнификациите и управления,новина,заради Меркурий в 10.
Вдигане на пенсии,планувано,но и данъци,такси,сметки -нагоре.
И все пак ,оптимистично изглежда тази лунация,Сатурн е слаб,не е ъглов в тази карта.
При мен е разх.тригон с Венера,море,море...и тригон с Юпитер.
« Последна редакция: Юни 25, 2025, 07:32:53 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4 -: Юни 22, 2025, 03:14:43 pm »
Новолунието попада в 9д., но е в съвпад с МС и Луната е У10, Слънцето У11 , така че ще са активни и трите дома – Далечните страни, Юридически институции, межд. търговия и договаряне, банки, туризъм, висшето образование, религията; управлението на държавата, правителство, законодателство, съюзи и организации.
Новолунието съвпада с фиксираната звезда Теджат Приор

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12833
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5 -: Юни 22, 2025, 03:30:36 pm »
Корабоплаване и търговия, всичко, което получаваме по море, целия морски трафик, влизат в период на ограничения, в съответните сфери, които са активирани. Аналогично и в посока авиокомпании и тяхното експлоатиране.
Венера у1 не вижда Асц и в дом, който не е благоприятен, но е в собствени условия, би трябвало да се справим с финансови глоби, неизпълнени споразумения.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #6 -: Юни 22, 2025, 03:32:45 pm »
Сафо, Луна Рак и Венера Телец не са във взаимна рецепция. И двете нямат нужда от прием. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7 -: Юни 22, 2025, 07:38:31 pm »
Да,Рени,объркала съм.Благодаря!
При сина ми е квадрат нат.Сатурн и нат.Меркурий.Предстои му държавен изпит за магистратура.
И опозиция нат.Юпитер в 1ви дом.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2146
« Отговор #8 -: Юни 25, 2025, 05:16:31 pm »
При мен е в съвпад с АЦ и тригон с нат. Уран.
За щастие или за нещастие, нямам мечта. Преди 4-5 дни ми отмениха резервацията за почивката през август, та освен сега да си мечтая да намеря друга оферта.
Иначе съм отпускар и ми е едно хууубаво и спокойно, релакс на макс.
« Последна редакция: Юни 27, 2025, 03:53:13 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
« Отговор #9 -: Юни 25, 2025, 06:34:22 pm »
С окултиран Юпитер- хем могат да се скрият Големите, хем могат да си правят каквото си искат, без да разберем; хем може и ние да се правим на Големи, хем да обещаваме, без да изпълняваме. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #10 -: Юни 25, 2025, 06:46:02 pm »
При тези, които годината им започна с Марс в Рак като управител или ъглов в годишната карта- как е настроението и отношението с близки и далечни роднини, любими; със стомаха, седалищен нерв, кръвообръщение, цикъл ?

akruks

• Hero Member
« Отговор #11 -: Юни 25, 2025, 06:58:12 pm »
Плутон в 4д. връх на три конфигурации Йод, при които Марс е в основата;
Марс е връх на две конфигурации Йод, при които Плутон е в основата.
Случайно отворих един сайт да прочета за новата изгора на Гришо, а там с днешна дата новини за катастрофи из страната, някои фатални, а месецът (лунният) една днес започна...

akruks

• Hero Member
« Отговор #12 -: Юни 25, 2025, 07:49:26 pm »
При тези, които годината им започна с Марс в Рак като управител или ъглов в годишната карта- как е настроението и отношението с близки и далечни роднини, любими; със стомаха, седалищен нерв, кръвообръщение, цикъл ?
Марс е в Рак в текущия солар, в средата на сол. 2д. , в самия край на нат. 10д. съвпад натални К11 и СЛВ , на пръв поглед ми е хубав солара, а за 9м нищо кой знае какво не се е случило, може би хубавото е, че не се е случило нищо лошо. А скандал снощи имаше, козела нещо откачи и крещеше на внука, че не искал да си изяде пържолата и варените картофи с лук, детето плаче, той вика, голямата дъщеря му приглася, аз се обадих да спрат, напомних им какви капризни са били, как съм им угаждала да им приготвям храна според техните капризи, а те ще тормозят едно дете без баща и с аутизъм, все едно са психопати, те като ме почнаха, а толкова не бях добре, че нямах сили да стана и тръгна накъдето ми видят очите... вечерта ходих до магазина с внука и на излизане се изви вятър, прималя ми, стана ми едно шантаво , много странно усещане в областта на корема (матката) и щитовидната, няма как да го опиша с думи, но една се прибрах , легнах и заспах с дрехите. Новолунието при мен е в 10д. квадрат Луна У11 в 7д. на К8 , квадрат Слънце У12 във 2д., секстил Уран У6 в 12д. При козела Новолунието е опозиция със съвпада му Меркурий/Венера и тригон Сатурн. Сатурн на козела съвпада с Южния възел на внука в 10д.  ::)
« Последна редакция: Юни 25, 2025, 07:56:11 pm от akruks »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #13 -: Юни 25, 2025, 07:53:57 pm »
С окултиран Юпитер- хем могат да се скрият Големите, хем могат да си правят каквото си искат, без да разберем; хем може и ние да се правим на Големи, хем да обещаваме, без да изпълняваме. :)
Кирил Петков подал оставка.Излязоха някакви записи,корупция,разследват кметове....някой пуска фитили,замазват очи,пеевски мълчи.
Кой разбуни кошера? :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #14 -: Юни 25, 2025, 07:59:14 pm »
Упр.на асц е в 8ми дом,взаимно приемане с Луната на к10.
Новолунието попада в 10д.в картата,ще има действие по сигнификациите и управления,новина,заради Меркурий в 10.
Вдигане на пенсии,планувано,но и данъци,такси,сметки -нагоре.
И все пак ,оптимистично изглежда тази лунация,Сатурн е слаб,не е ъглов в тази карта.
При мен е разх.тригон с Венера,море,море...и тригон с Юпитер.
[/color]
Във втори дом-голям пазар направих,ненужни парцалки с високи цени.