Автор Тема: Новолуние в Рак 25 юни 2025г.  (Прочетена 748 пъти)

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 83
Re: Новолуние в Рак 25 юни 2025г.
« Отговор #15 -: Юни 26, 2025, 04:28:31 am »
При тези, които годината им започна с Марс в Рак като управител или ъглов в годишната карта- как е настроението и отношението с близки и далечни роднини, любими; със стомаха, седалищен нерв, кръвообръщение, цикъл ?
При мен соларната година започна със сол Асц в Овен 6 дом, точен съвпад нат Слънце и сол Марс в Рак в сол 4 дом/нат 9 дом. Натално Марс е във Везни 12ти дом. Отношенията с близки, любими и роднини - цари хармония и разбирателство с всички, чак учудващо  ;)  Само с малкия син за малко се поскарахме онзи ден. Последните два месеца някакви нетипични смущения в цикъла - подранява, закъснява, с една дума идва си и продължава както и колкото си иска  :D

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12833
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #16 -: Юни 26, 2025, 12:06:18 pm »
Попитах защото Луната прави първи аспект с Марс, или расте към нощна планета, което не е много ок и тази лунация активира дългия период на Марс в Рак. Благодаря, че споделихте.
Акрукс, и аз имах като теб сходни неразположения тези.  :(
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14035
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #17 -: Юни 26, 2025, 01:28:23 pm »
Попитах защото Луната прави първи аспект с Марс, или расте към нощна планета, което не е много ок и тази лунация активира дългия период на Марс в Рак. Благодаря, че споделихте.
Акрукс, и аз имах като теб сходни неразположения тези.  :(
О, тези неразположения избледняха на мига, преди малко ми падна зъбче от новата протеза, която правих точно преди година в София имплант център, за малко да го глътна  ::)
Сега отивам до близката клиника да проверя за колко ще го лепнат, ако не е много скъпо ще го лепя тук, поне съм сигурна в качеството им, че нали преди 4г ми лепиха счупена протеза от M3dent,

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 131
« Отговор #18 -: Юни 28, 2025, 01:49:24 pm »
Новолунието е съвпад с нат Луна/Венера в 9д. Лоши новини около близки жени. Напрежение с подаване на документи. Избягах да почина малко. Всичко се случва много бързо и едва успявам да поддържам адекватно темпо.