Автор Тема: Новолуние в знак Лъв на 24.07.25г.  (Прочетена 1680 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7974
Новолуние в знак Лъв на 24.07.25г.
« -: Юли 21, 2025, 07:18:47 am »
Карта на лъвското новолуние с координати на София.
« Последна редакция: Юли 21, 2025, 07:21:55 am от Сафо »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4661
Re: Новолуние в знак Лъв на 24.07.25г.
« Отговор #1 -: Юли 22, 2025, 12:30:19 am »
 Искам да споделя тук за смърта на Тодор Славков днес. Това,което мен ме вълнува е, че има по натал точен съвпад на Слънце/Сатурн ву Алгол в Плеядите. Тази звезда буквално се свързва с насилствена смърт, загуба на главата,врата,обесване. Забелязала съм я да се проявява буквално. Няма още инфо по случая,но има спекулации за самоубийство. Ще видим, тази Горгона ме озадачава. Мир на духа му.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2 -: Юли 22, 2025, 09:36:08 am »
Новолунието е в антис с 28*на Телец,но съвпадът Слънце/Сатурн при Т.Славков указва и падането от власт на дядо му,ранната загуба на родител.Не мисля,че има предпоставки за насилствена смърт в картата,ако не броим неглижираното отношение към здравето като цяло и в частност черния дроб.
Симпатичен ми е,светъл му път.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1359
« Отговор #3 -: Юли 22, 2025, 09:40:13 am »
Момичета, защо не пуснете карта. Това е един меко казано, интересен натив. Един на милиарди.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #4 -: Юли 22, 2025, 09:55:47 am »
Ето карта с прогресии и дирекции...и вижте как прог. Юпитер активира с опозиция този тегав съвпад.
Картата е без час на раждане.
Пълнолунието му прави опозиция с прогресивно Слънце и дирекция Сатурн.
« Последна редакция: Юли 22, 2025, 10:15:00 am от Сафо »

Люба

• Hero Member
« Отговор #5 -: Юли 22, 2025, 10:14:33 am »
Определено ингресът на Уран е в схемата. Считам, че тази карта не е много далеч от истината. Отива му асц Близнаци, натоварен 12 дом, висока Луна в 10.
Мисля също, че този човек не беше огледало на медийния си образ, а доста по-шлайфан, с богата култура и школовка, и акъл. Макар да е лесно по неговия път да се подхлъзнеш по калта и да превъртиш играта, границата между философия и цинизъм е много тънка и лесно се размива. Богатата духовитост не е присъща на бедните (духом).
Във връзка със смъртта му, озадачават ме две неща - тълкуванието на Ребека и тази третичност на датата на смъртта. Ако беше само Тошко и майка му, ще кажеш, пийнал си, разчувствал се. Но вече и с брата на майката, вуйчото, повторенията идват в повече.
Във всеки род има повторяемост, сред комшиите ни има аналогии и повторяемост, но това не са случайни хора.
Транзитно Слънце каре Венера - тежка дата за него през годините.
И все пак, ние за 10 живота не можем да преживеем неговия, колоритна личност.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6 -: Юли 22, 2025, 11:31:00 am »
Ребека,сега прочетох,че се е самоубил .
Имаш право за Алгол и нейното влияние.
« Последна редакция: Юли 22, 2025, 11:33:42 am от Сафо »

Ребека

• Hero Member
« Отговор #7 -: Юли 22, 2025, 02:28:36 pm »
Да, и аз прочетох сега,че се е "самоубил" с куршум в главата. Свързвам Алгол  с насилствена смърт,извършена от друг,не доброволна. Виждала съм я в хорари,събития,като буквален показател. Пуснах преди малко хорар-Убит ли е Т.С. но Луната е без курс, а Меркурий ретро. Ще излезе вечна тема на конспирации,недоказаност и отворени възможности

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14070
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #8 -: Юли 22, 2025, 08:54:22 pm »
Новолунието в Лъв при мен попада в 11-ти дом, тригон Луна и секстил Слънце.
При малката ми дъщеря попада в 8д и съвпада с Луната ѝ в Лъв, квадрати Слънцето ѝ в Скорпион и Сатурн във Водолей, накратко активира ѝ наталния тау- квадрат. На голямата ми дъщеря ще квадрати Луната в 5д. и прави опозиция с Мерка У1, У5 в 9д. Онзи ден си подаде СиВито в магазин за картини и рамки и други художествени материали, но не се надява да я потърсят. А и има планирано пътуване и следващите два месеца ще си е в бг.
А това е моят прочит на Новолунието в Лъв https://victoryastro.blogspot.com/2025/07/blog-post_22.html?m=1

Видях , че сте писали за кончината на Тодор Славков, но според мен това е свързано с отминалото и още действащо Пълнолуние в Козирог, както и с Новолуние в Рак, все още не е приключил действащият лунен месец. Бог да го прости!
Снощи като прочетох и първоначално си помислих, че някой си прави майтап, понеже беше в страница кликбейт , но после видях новината и в сериозна медия, коментираше се точно датата, че трети човек от фамилията умира на 21 юли, което наистина е странно съвпадение.  ::)
« Последна редакция: Юли 22, 2025, 09:16:34 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #9 -: Юли 22, 2025, 09:52:45 pm »
Сатурн е У8, а Пълнолунието в Козирог е било на К8
Луната в Риби квадрат с Нептун и с Юпитер в 6д описват алкохолизма и друга зависимост, психични проблеми, до които води редовната им употребата. Така че хороскопът му показва, ако е верен разбира се, че се е довършил, едва ли е бил трезвен и трезвомислещ. Госпожата шеф на българската астрологична асоциация, убеждава в това, че е убит. Спори с другите, които споменават за съвпада на Уран със Слънцето в солара му и за други показатели, че се е самоубил.
Дава за пример хороскопите на Луканов и Кадафи, само че Тодор Славков не е бил на ръководна позиция и важна фигура във властта, някой да ѝ напомни, ако може. 

Люба

• Hero Member
« Отговор #10 -: Юли 23, 2025, 05:46:27 am »
По новолунието, избор, назначение на подходящ кандидат, опитен, с харизма, интересен, идеалното лице, но това да бъде оспорвано, скандализирано, преразглеждано. Постоянно влияние на тъмни сили, срещу него или чрез него. Корона от тръни.
Подписване на документи със странно съдържание, изненадващо развитие по съглашения, стари договорки да се официализират, решаване на казуси между съседи и роднини.
ОооНови епизоди по Боташ и подобни теми.
Шефове, ръководители, главни лица в център на скандал.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #11 -: Юли 23, 2025, 11:26:17 am »
Сатурн е У8, а Пълнолунието в Козирог е било на К8
Луната в Риби квадрат с Нептун и с Юпитер в 6д описват алкохолизма и друга зависимост, психични проблеми, до които води редовната им употребата. Така че хороскопът му показва, ако е верен разбира се, че се е довършил, едва ли е бил трезвен и трезвомислещ. Госпожата шеф на българската астрологична асоциация, убеждава в това, че е убит. Спори с другите, които споменават за съвпада на Уран със Слънцето в солара му и за други показатели, че се е самоубил.
Дава за пример хороскопите на Луканов и Кадафи, само че Тодор Славков не е бил на ръководна позиция и важна фигура във властта, някой да ѝ напомни, ако може.
Не му знам часа, коя е тази астроложка, ако знае часът ще е по-нагледно.А писах в тази тема,защото не знаех къде да го поместя, все пак не е обществено значима фигура,че да го спомена в събития и транзити.Идеята ми е Алгол, наблюдавам я и който има уши да слуша да не я пренебрегва щом я види.За мен ,нейният съвпад с чувствителна точка е по-първостепенен от други планетни аспекти. За неговата карта, кажи данни,кой АС? Тр.Марс сега активира затъмненията в Риби от пролетта,но реално не знаем дали е в орбиса Луната му и дали е нощно раждане.
« Последна редакция: Юли 23, 2025, 11:30:33 am от Ребека »

akruks

• Hero Member
« Отговор #12 -: Юли 23, 2025, 12:14:24 pm »
Когато не се знае час на раждане се пише 12ч. , средно време за денонощието, а не 7ч 11м, мислех си, че е реална карта  :(

Госпожа астроложката го разглежда със Слънце за АС по равнодомната система и съпоставя с картите, построени по същия начин, на Левски и Кадафи, и оттам вади заключение, че е убит. Освен основните показатели гледа и техните диспозитори. Но и доста глупости е написала за самоубийствата, явно не е познавала отблизо такива хора, а е гледала само карти.

Нямам техническа възможност да гледам каквото и да било, едва разглеждам и пиша за лунациите и другите събития с едно пръстче на айфона (вече стар модел), но пък си имам внук, който е завладял на дядо си компютъра, на леля си лаптопа и ни забавлява с пакостите си.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #13 -: Юли 23, 2025, 12:32:08 pm »
По картата на новолунието,с ъглов Марс-пожарите продължават при нас и партньори,диспозиторът Меркурий е ретрограден,стари огнища.
Асц попада в риби,което е индикатор на дъжд с Юпитер също във воден знак.Юпитер е упр.на 1 и 10 ти домове и е в 5ти,тоест 8ми от 10.Известни личности,спортисти,актьори,музиканти е възможно да се освободят от земното си пребиваване.
Сатурн в 1ви ,Венера в 4ти и Марс в 7ми.Венера като упр.на 3ти и 8ми домове,ще има финансиране за нещо,свързано с транспорт,образование,комуникации,медии.
Новолунието попада в 6ти дом-домът на здравето,ежедневието-нововъведения,или по-скоро проблеми около домашни любимци,преразглеждане на теми,свързани със здравеопазване,детски градини,спортни терени и подобни.
Да допълня.......ново развитие,новини ,около черната пантера,която обикаля необезпокоявана села и паланки.
« Последна редакция: Юли 23, 2025, 12:52:08 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #14 -: Юли 23, 2025, 12:41:41 pm »
При мен новата Луна попада в 3ти нат.дом ,опозиция нат.Меркурий,квадрат от нат.Сатурн,квадрат към нат.Юпитер,тоест,активира наталния ми тао-квадрат.Асц на лунацията е съвпад с Венера,транзитна Венера съвпад Луна.
Имам планове за седмица напред,събития,които предстоят,така че,всичко е по график.
Ха,а днес районният кмет беше пред нас по повод подмяна на ел.стълбове и се ръкувахме. ;D