Автор Тема: Пълнолуние в Телец 5 ноември 2025г.  (Прочетена 114 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14085
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Пълнолуние в Телец 5 ноември 2025г.
« -: Октомври 29, 2025, 02:51:14 pm »
  Пълнолуние в 13° 22' на зодиакален знак Телец

Пълнолунието се случва в 15:19ч., а половин час след полунощ, в 00:30ч. на 6  ноември Луната е в перигея на орбитата си, на рекордните 356 832км от Земята.

В хороскопа, построен с координатите на българската столица, Супер пълната Луна попада във 2-ри дом. Не прави мажорни аспекти, но диспозиторът Венера е в квадрат с Юпитер, съуправител на 1-ви дом. Антисия на 13° 22' Телец е 16° 37' Лъв в 6-ти дом. Марс е вече в Стрелец и образува хармонична конфигурация Бисекстил с Плутон и с Нептун, господар на хороскопа, разположен в началото на 1-ви дом. По Нептун са морета и океани, нефт, духовенство, изкуствата и хора на изкуствата, психолози. Дано само не донесе много дъжд, че е силен в собствения знак Риби.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8031
Re: Пълнолуние в Телец 5 ноември 2025г.
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2025, 03:55:36 pm »
В тази карта има две оперативни планети-Венера и Сатурн.Картата е дневна и отново 8ми дом е подчертан,тоест,има активност там .
Сатурн е на асц ,упр.на 11 и 12 домове.Видимост по неговите сигнификации и управления.Венера в 7ми,домът на партньорствата.
Но Марс е опасен в 8ми дом,направил ингрес в знак Стрелец.
Меркурий е фазов .
Лунацията попада във 2ри дом,финанси,бюджет ,това,което сега плануват,пренареждат.
Луната управлява 5ти дом.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1367
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2025, 03:56:45 pm »
В огромна степен в точност до градуси куспидите от картата повтарят наталните ми, но при експониране към местоживеенето ми, се променят.

Много силна Луна, у5 с Юпитер там, надявам се на подобрения за децата ни, малко да се възпрем като общество и да се осъзнаем, и да наложим мерки в посока дисциплина, поведение, агресия - тригон до Сатурн-Нептун на асц. Нещата тук са отдавна ненормални. Страшно е. Вече дори не се стряскаме от ежедневни новини за деца и младежи.

Сатурн на асц и квадратура Юпитер-Венера. 4-10 при Бетелгейзе. Времето не е за разточителство, а за снишаване, прибиране на перките, спестовност и подготовка за възможни по-тъмни и студени дни.

Опозиция Марс с Меркурий срещу Уран в 2-8 и 3-9 при оста на катастрофите. Това не е ок и с оглед на последните събития по санкции, от които за пореден път осъзнаваме колко сме малки и колко като заложници не държим живота си в собствени ръце, а чувствителната зона Балкански полуостров е изправена пред поредно икономическо бедствие, избощо не ми харесва конфигурацията. Тук всичко може да се очаква, да се надяваме да остане в рамките на вербално-документално мерене на мишки. При всички положения няма да се чака до 21.11, още сега на Пълнолунието ще има яснота за реалната посока. Впрочем, по-запознати със събитията, но неастролози също коментират за развръзка в споменатата седмица.

Надежда има и тя е в Плутон - у8 в 11. В дълбочина трябва да (ще) има здрав разум и решение. Някой ще прояви воля и мъдрост за успокоение на страстите. Тронова Венера в 7, дисп. на Лунацията трябва да изиграе своята дипломатическа роля. Амин!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8031
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2025, 04:25:26 pm »
Много силна Луна и върви към Юпитер.Но е извън секта.Това е като почетен гост,някой за малко да ни огрее,посети и да си отиде.
Втори дом е 10ти от 5ти,може да има слава,видимост,известност ,при артисти,певци,музиканти,деца,спортисти,награди и медали.
Луна упр.на 5ти(хазарта),във втори,това е като печалба от тотото за някой.