Предстои новолуние в последни,критични градуси на знак Скорпион.В картата с координати за София,лунацията попада в 12дом в опозиция с Уран на Плеяди.Меркурий ретрограден е в съвпад със Слънце/Луна.
Марс откъм 12дом ,но близо до к1.
Асц попада в знак Стрелец ,а Юпитер е в 8ми дом,заформя голям воден тригон с Новолунието и Сатурн.
12 дом е лош,не вижда асц.По него са тайните и задкулисните решения,тайните врагове,самотата,изолацията,затворите и психиатриите.
Този дом е 8ми от 5ти.
Няма планети по ъглите на хороскопа,но някъде по света,където лунацията попада на главни оси,са възможни безредици,наводнения,нападения,катастрофи и подобни инциденти,свързани с вода,кал.Свлачища.Преразглеждане на закони,нови правила и изисквания,връщане на документи и споразумения на дневен ред.
Картата е дневна,Юпитер е взнак на своята екзалтация,но в лош дом.Плавните аспекти,които прави са помощ -тоест,събитията ще се случват леко ,безпрепятсвено.
Марс в стрелец е опасен,над хоризонта в дневна карта.Управлява 4ти и 12 дом,диспозитор на Лунацията.
Възможни са свади,полицейско присъствие по разни поводи,стрелба,цигънски драми и екшън.
Меркурий със Слънце/Луна е много интересен,изгорен.Тайни договорки,събития около деца/подрастващи.
Сатурн в 3ти дом е в антисия с к10.Слънце и Луна упр.8ми и 9ти домове в картата.Решения ,които касаят съдебната власт,чужденци,правосъдие,църковни въпроси,посланици,висши учебни заведения са взети ,приключване засега.
Венера в скорпион 11 дом -домът на съюзите,обединенията,коалициите,профсъюзите в знак на своето заточение,не е в добра позиция да поставя условия.
12 дом е и домът на дивите зверове,а 6ти -на домашните любимци.Това,което ни показват в последните дни ,относно кучетата и хората(лекари),дълбоко травмира обществото.В социалните мрежи се изявяват всякакви популярни светила,продуценти,обикновени граждани и селяни.Жалко,че нямаше такава буйна реакция на трагедията на едно малко дете в друго населено място ,в една детска градина и един кмет,защитник на морала и ценностите на малкото му общество.
Жалко за кучето.