Звездата, чието име не можем да си спомним със Сафо, защото не е от водещите величини, оформя с Бетелгейзе оста на кризите и недоимъка. Нова валута, но и нова дупка на коланите към вталяване.
Предвид текущата протестна вълна, не съм обнадеждена. Квадратура на Лунацията с Нептун предвещава болезнено отрезвяване след "пиянството на един народ". Пясък в очите и проглеждане сред бурята, за да се видят останките.
Плутон, управител на картата, макар вече директен, е много самотен - кучатата си лаят, кервана си върви. Откъм 3 дом той ще пробва да въздейства, да изкаже силни и убедителни тези, но за кого играе? Манипулира или няма кой да го чуе?
Парите (2 дом) отново играят водеща роля и са на контра на идеалите (Нептун). Силна роля на Службите - екзалтиран Марс, добре платен, дървен, бавен, прагматичен, в прегръдка с Властта (съвпад у10).
По повод на протестите - ще трябва да си изчакаме своето, но първо да си изсърбаме попарата. Все пак картата е новолунна, мутабелна - има перспектива, ще има промяна.
При мен Лунацията е на МЦ. Активиран АСЦ от квадратурата на Венера със Сатурн, а аз съм си Сатурнова Венера, затова...