В 6-ти. двете планети управляват 10-ти дом. Имам риби на Мц и овен в 10-ти. Мога да коментирам така- понякога има разпиляване на енергия, но за мен е просто почивка, иначе когато трябва да се свърши нещо марсът е изтормозен като козирог на бойното поле, докрай
. Не мога да изкарам ден без да слушам музика, мн обичам да си мечтая и фантазирам разни неща ( имам си голямо въображение)
, интерес към изкуствата, чашката
и тн. Някъде бях чела в един форум, ( може да е било мнение на някой от съфорумците тук), че силен марс в аспект с нептун е добър за танци. Ами да- играх 6 години сериозно класически балет като малка, много ми харесваше още и худ. гимнастика или фигурното пързаляне ( но с елементи на разни акробатики като салта и тн, както е при спортните двойки)
. Сега си откирвам като грешка, че много съм идеализирала някои неща в професионалата си сфера, един вид след като транзитен плутон прегази нат. нептун и нат. марс лъснаха много истини.
Иначе в действията си не съм така рязка, както може да е един марс в козирог. Трябва някой много да ме настъпи, че да отреагирам доста по марсово, но тогава става вече страшно. Иначе игнорирам дразнителите с пренебрежение. Сещам се и нещо по 6ти дом- много вярвам в хомеопатията и самолечението.