Автор Тема: Новолуние в Рак 14 юли 2026г.  (Прочетена 45 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14355
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Новолуние в Рак 14 юли 2026г.
« -: Юли 10, 2026, 06:01:17 pm »
Новолуние в 21°59' на зодиакален знак Рак

Новолунието е в съвпад с ретрограден Меркурий в 10-ти дом на хороскопа, с координати на българската столица. Луната е на трон в своя собствен знак Рак, където се намира най-високата точка на хороскопа МС (Медиум цели). Нещо ново в управлението на държавата, нов тласък ще задейства неща със задна дата, като документи, договори с чужбина, ретро Меркурий владее 9-ти и 12-ти домове. 
В хороскопа на Новолуние са налице конфигурация Йод или Божият пръст, с Венера на върха, а Плутон и Нептун са върховете на основата. Кармична конфигурация.
Другата конфигурация е Трапец, като основата му е опозицията между Юпитер и Плутон, а останалата част на трапеца се образува от Бисекстил с Юпитер, Уран , Нептун и Бисекстил с Уран, Нептун, Плутон, който е с продължително влияние от миналата година до 2028г. Дискретна небесна защита.
И конфигурация Копие, образувана от квадрата между Венера с Уран, които от своя страна са в полуквадрат с Меркурий и с Новолунието. Действието на Копието е внезапно, заради участващия в него Квадрат (90°). Към него е невъзможно да се привикне, а е необходимо само да се изработи бърза реакция и да се живее правилно в момента на включване на Копието. Повече нищо не трябва да се прави. Удвоеният Полуквадрат създава скрито и напрегнато поле в сферата на планетата, която стои на върха. Изход е резкият Квадрат. Например, ако на върха е Меркурий, както в случая, това ще повлече след себе си сплетни, слухове, глупаво обкръжение. Ако човек не се осъзнава, мощното негативно поле не го пуска. А финалът може да бъде пряко престъпление или затвор.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8378
Re: Новолуние в Рак 14 юли 2026г.
« Отговор #1 -: Юли 10, 2026, 08:18:19 pm »
Новолуние с много оперативни планети.Управителя на 4ти и 5ти домове-Сатурн е в 7ми дом.Видимост по неговите сигнификации и управления.В знак на своето падение.Кой и какво ще падне?Ще бутат ли сгради в незаконни строежи,ще има ли струтване на скална маса,камъни?
АСц е във Везни,а Венера в 11 дом,падение.Венера е управител и на 8ми дом в картата.Тя "върви "към квадрат с Марс.В 11 дом ,Венера страда.В 10 дом Луна,Слънце,Меркурий и Юпитер.Много действие,много видимост.Новини около сделки,пътувания,документи.Деца в полезрението.
Заради Марс в 9ти дом-безредици в чужбина.
« Последна редакция: Юли 10, 2026, 08:21:27 pm от Сафо »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1407
Re: Новолуние в Рак 14 юли 2026г.
« Отговор #2 -: Днес в 06:25:17 pm »
Поредица от бисекстили до половин Давидова звезда, но новолунието е последен аспект на Луната и нищо повече не се очаква. Само тежкари, няма кой да завърти колелото. Всички са в отпуск, никой не работи. Безвремие, по-скоро спокойно. Кардинални оси, натоварен десети, но какво от това. Стари песни.
При мен Новолунието е меркуриево. Тригон натален Меркурий у3,4,7. Транзитен върху слв.
В този период ще гостува брат ми, който рядко се прибира от чужбина. У3 ми е откъм 12 дом, Слънчев Риби, по-малък, доста буквално описан. Вероятно ще повдигна наследствени въпроси, навярно ще се изпокараме между роднински, навярно пак нищо няма да стане, никой от нищо не се интересува, ще  тупкаме топката. Всеки на мен разчита, а аз искам да се скрия и да не им изпълнявам очакванията. Изобщо не са ми слабост семейно-роднинските сфери от живота, не съм семейно ориентирана, но пък плащам дълг по тях и го играя отговорна.
« Последна редакция: Днес в 06:34:15 pm от Люба »