Автор Тема: Моля за разчитане на наталната ми карта и мнение за ректифицирания час  (Прочетена 113 пъти)

sppp

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
Здравейте,

Бих се радвал на вашето мнение и помощ при разчитането на наталната ми карта.

Роден съм на 18.08.1982 г. във Варна. Часът, с който работя в момента, е 15:21 ч., но той е получен чрез ректификация и не мога да гарантирам, че е напълно точен. Затова ще ми бъде интересно и мнението ви дали картата и Асцендентът отговарят на основните събития и особености в живота ми.

Най-много ме интересуват следните области:
– основният ми характер и психологическите модели, които се виждат в картата;
– начинът, по който преживявам любовта, привързаността и отношенията с жените;
– защо понякога задържам емоциите дълго време и ми е трудно да се освободя от определени чувства или хора;
– силните ми страни, талантите и посоката, в която бих могъл да се развивам;
– какви житейски уроци и повтарящи се теми се открояват най-силно;
– какво показват настоящите и предстоящите транзити за личния ми и емоционалния живот.

По собствените ми наблюдения съм човек, който преживява нещата дълбоко, но невинаги показва емоциите си директно. Склонен съм дълго да анализирам определени отношения и ситуации, да се привързвам силно и понякога да поставям нуждите на другите пред своите. Интересно ми е дали това се вижда ясно в картата и кои аспекти или позиции го обясняват.

Ще съм благодарен както за общ прочит, така и за мнения относно конкретни аспекти, домове или конфигурации, които ви правят впечатление. При необходимост мога да дам и дати на важни житейски събития, които да помогнат при проверката на часа.

Благодаря предварително на всеки, който отдели време да разгледа картата ми.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14360
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Отделна тема пусна за собствената си персона, при положение, че има тема за разглеждане на натални карти? Най-малко, ако толкова имаш нужда и желание за себепознание, да си беше взел часа на раждане от общината. Иначе пише следното за родените в 29-ти лунен ден:
29-й лунный день
Символы – гидра, спрут.
Люди, рожденные в этот день, – козлы отпущения всего Зодиака. Часто бывают бесноватыми, всю жизнь с кем-то сражаются. Как правило, долгожители, но неудачники.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8383
sppp,това,което искаш е доста работа и занимавка.Обърни се към професионален астролог.
Това,което на мен ми прави впечатление в тази карта,асц Стрелец и Юпитер в 11дом е много силно положение,дом на радост.Слънце е управител в дневна карта,а то е в 9ти дом-би трябвало да си с висше образование,природно надарен,с титли и т.н
Много Лъв,много Скорпион-фиксиран по-скоро,не обичаш промени.Потаен ,заради скорпионско влияние и изтъкващ се,заради лъвските планети.Горделивост.Луната намаляваща.
Сатурн в 10 Везни,екзалтиран-единият родител много изявен,собствен бизнес ,или популярен с нещо.
Ревнив,обсебващ,манипулативен,с тежък характер.Марс на трон,Меркурий и Слънце.
Собствен бизнес,печалби.
« Последна редакция: Юли 13, 2026, 07:51:42 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14360
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Сафо, ти си му писала вече през 2018г., останалите сме му писали през 2016г., Рару тогава написа, че е трол и може би донякъде е права, но и да не е трол, то е някой от тези, които обичат да предизвикват в стил "тези нищо не разбират" или "тази нищо не ми позна", за да си гали собственото его на велик астролог.
« Последна редакция: Юли 13, 2026, 08:05:21 am от akruks »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8383
А,вярно!Ма то всеки път различен асц........

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1977
По картата на мен ми направи впечатление, че си роден малко преди Новолуние.
Луната е била невидима, с енергията на Хеката. Има стремеж към търсене на другите, но и дълго време в размишление и работа насочена навътре, към най-близките и не толкова към широкия социум. Същевременно страхове и желание за власт.
Меркурий и Венера също са невидими, като Венера е западна. Според мен може да има затруднения по личните и любовни теми и да се случват нещата на приливи-отливи или да се изпада в крайности. Мисля, че тук има склонност към повече връзки и промискуитет. Ако има брак/сериозно обвързване то е в зряла възраст, като може партньорът да е по-възрастен или Сатурново повлиян.
Възможно е част от парите да идват по линия на земеделие, обработка на земя и т.н. Прояви на хитрост, нечестност за своя полза.

От 2022 до 2033 г. в главен период на Сатурн. То нещата вероятно се движат в посока - пари, ресурси, контакти, брат/сестра, пътувания, договори, вложения, родители.