Сафо, мерси за картата! Онзи ден му търсих и избрах картинка на Пълнолунието във Водолей, но така и не построих хороскопа му, че мислите ми са заети с друго, моята водолейка баш сега по бурите замина на Св. Влас на гости на една рускиня, която с мъжа си (българин) си купили апартамент там. И най-спокойно вчера ми праща видео от плажа с морето, което не се вижда от сивите облаци, а вятърът се чува как вие и брули всичко по пътя си...абе луда работа, все да ги мисли човек тези деца

Пълнолунието при нея ще е в съвпад с Меркурий У1 в 9д. , проверява къде и какво да запише да учи, за да има право да преподава с нейния магистър по изобразително изкуство, понеже се оказа, че след всичките 11г учене може да работи само в музей или в университета, но там категорично не иска да се занимава с преподаване, да повтаряла години наред едно и също на студентите и да стане луд професор

.
При мен е в 5д. в хармоничен аспект със светилата, но при малката ми дъщеря ще наквадрати светилата в Скорпион–Лъв, Пълнолунието при нея е в края на 2д. съвпад Сатурн, тя нали остана без работа и е на борсата, не знам колко обезщетение ще получи, търси си усилено работа, да е в нейния район, засега проверява оферти.