Автор Тема: Новолуние във Везни 10 октомври 2026г.  (Прочетена 182 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14469
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Новолуние във Везни 10 октомври 2026г.
« -: Октомври 04, 2026, 03:25:13 pm »
Новолуние в 17°21' на зодиакален знак Везни, което попада на Десцендент в хороскопа, построен с координати на българската столица. Диспозитор е планетата Венера, ретроградна и в заточение по знак, разположена в партньорски 7-ми дом заедно с Меркурий, управител на 30ти и 6ти дом.
Венера управлява финансов 2-ри дом и партньорски 7-ми дом, в квадратура с Плутон и с Марс, у-ли на 8-ми дом, по който са дългове и кредити, Марс е също така господар на хороскопа с АС в Овен. Новолунието във Везни е в хармоничен аспект с Юпитер в Лъв 5-ти дом, като планетата на голямото щастие управлява 9-ти и 12-ти домове. Кой с кого ще се събира, ще си партнират явно и задкулисно заради пари и интереси – предстои да видим. Новият лунен месец стартира на 10 октомври и продължава до 9 ноември, когато настъпва следващото Новолуние в Скорпион.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8488
Re: Новолуние във Везни 10 октомври 2026г.
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2026, 04:29:09 pm »
Тази Лунация мисля е предвестник на президентсите избори.Пълен цирк,хайка от кандидати има.Сульо и Пульо.Получавали по 20 бона в евро ,за рекламна кампания.
Марс е в 5ти дом,Лъв-няма лошо да сме зрители,но сме избиратели също и каквото сме си избрали,това е.Марс е квадрат с ретроградна Венера в 7ми.Спорове ще има,агитация също-ъглови Меркурий и Венера,ъглови светила.Нов партньор,Слънце в падение в рецепция по екзалтация със Сатурн в падение.Смях ще има,кино и концерти.
Някоя поп,или фолк "икона"в полезрението.Актриса,актьор,спортист в дебат ,или е там,където не му е мястото.Ранени светила от Сатурн,разходящ е аспекта,но изисква внимание за зрението,който има точки в градуса.Сатурн в дом на радост,но в квадрат към оста 4-10 домове.В мъжки знак,ретроградна планета.
Меркурий ,като упр.на 3ти дом-изборна активност е на ъгъл ,в близост с Венера,ще има екшън по села и паланки.Меркурий е упр.и на 6ти дом-работници,мед.персонал,домашни любимци в полезрението.Още някоя полицейска акция ще се афишира,няма как.
« Последна редакция: Октомври 04, 2026, 04:34:29 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14469
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Новолуние във Везни 10 октомври 2026г.
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2026, 07:55:02 pm »
Новолунието съвпада с фиксираната звезда Сегинус, която е с природата на Венера.

Слънце в съвпад със Сегинус: Високо обществено положение и успех в астрологията, бизнеса и нестандартните професии. Родените с това разположение привличат приятели, които ще им се притекат на помощ в момент на нужда.

Луна в съвпад със Сегинус: Означава възможност за издигане, но по заобиколен път и с цената на голям позор; лицето ще бъде разследвано за нечестни постъпки и дори хвърлено в затвора заради тях; все пак е възможно да получи част от наследство, макар че някоя от жените в обкръжението му ще трябва да умре или да бъде екзекутирана. Този съвпад дарява родените под неговото влияние с остър и проницателен ум. Те могат да постигнат напредък в сферата на правото, държавната администрация и дейностите, свързани с обществеността. Трудно понасят загубите.

Новолунието при мен попада във 2-ри дом в съвпад с Венера У2, 9  :)