Помисли внимателно за твои лели и други жени по-назад, които може също да не са имали деца.
Има ли в рода ти мъж, който да е извършил престъпление спрямо бременна жена? Или жена от твоя род, когато е била бременна, да е станало нещо?
Сестра ти и братовчедка ти имат ли също Юпитер в аспект със Слънцето или братовчедка ти да е Стрелец?
Браточедка ми е скорпион, сестра ми лъв. И двата аборта са по желание обаче, просто тогавашните им гаджета към момента не искаха деца.
За лели не се сещам бездетни, но пък има бая жени, които сами са правили аборти, а това не носи хубава карма. Баба ми са били 7 деца даже, но тя самата е имала 3 (леля ми умира на една годинка от порок на сърцето), обаче е правила цели 25 аборта. Мъжът си е бил все нейният. Отделно майка ми има аборт преди моето раждане, защото била заченала близнаци, а трудно са щели да се справят с 3 деца, та аз съм родена след въпросния аборт и може би трябва да платя за това.
Мъже с подобен грях към жена не знам да има. Ако може да броим баща ми, но те с мама все пак заедно са решили втората бременност да бъде прекратена.