И при мен нещо такова се получава - към края на някоя антардаша обикновено идва период на разчистване. И да се появи нещо ново или някой нов, то просто няма мегдан да пусне корен и да даде плод.
Сега съм в период Сатурн/Луна, като последното полугодие на лунната антардаша е белязано с гореспоменатите тенденции. След броени дни влизам в АД на Марс - подчертано малефично влияние се събира, но имам чувството, че при мен по извратена логика именно периодът на Сатурн/Марс може да донесе някакво развитие. И двете планети са ми в ключови позиции и в Д1, и в Д9. В навамша пряко кореспондират с партньорската тема - рецепция Марс-Сатурн между 7 и 9 дом. И двамата хубавци аспекират Луната в Д9.
Ще видим. Преди няколко години, като видях този период, мислех за умирачка. Тя умирачката мина вече, по други даши-маши. АД Венера беше пълен провал, АД Слънце - бавно и мъчително възстановяване, АД Луна подобно на Венера - резки обрати и удари под кръста. Кой знае, може пък по Марс да ми е най-малкото зло. :017:
През последните месеци усетих тотално зануляване, сякаш някакъв вакуум се е образувал в живота ми. Чак да се чудиш накъде да поемеш... Мисля, че това усещане не е случайно, има да се случва нещо.