Трябва да е с максимално точен час - рейтинг АА, в случая домификацията е много важна. Ако се анализира влиянието на Куджа йога, тя се разглежда в зависимост от дома. Ама на мен като цяло не ми е интересна тематиката, просто се включих да отговарям, щом се пита. Аз си се упражнявам самостоятелно и рядко ми остава време да пиша обстойни анализи.
На мен ми се стори интересна
Памела Андерсън - доста бурен живот и нашумяла кариера, в брака също е имала бурни изживявания. Без да има Куджа доша.
В картата ѝ има интересна конфигурация - Луната е между два малефика - планетите, които най-много ѝ вредят. А отсреща е Марс. С отчетена прецесия остава само съвпад с Раху в сид. Овен, но и това дава по-сложна емоционалност. Трябва да се види колко е прецесията, но мисля, че Марс не е в един знак с Кету, а има опозиция Марс-Сатурн.
В западната карта - Луна в конфигурация със Сатурн и Марс, а Слъцето е в квадрат със същите. Много интересно, без да търся целенасочено карта с такива конфигуриции, се сетих за Памела Андерсън без да зная, че има такъв хороскоп. :017:
За мен са много по-важни аспектите на Луната, а не наличието на Куджа доша или друго. Луната показва в каква посока се движи съзнанието, съответно има потенциал да привлича определени обстоятелства в живота.
Тя е направо за учебникарски пример - баща алкохолик, сексуално насилвана от малка, впоследствие се превръща в световноизвестен секс символ, имала е брак и с мъж, който я малтретира.
ПП. При Памела обаче ректификацията е малко под въпрос - след по-малко от 5 минути всичко се променя - и картата раши, и по-важните варги. Лагна минава от Телец в Близнаци в основната карта, накшатрата остава същата. Ще има обаче съществени разлики в тълкуването. В западната карта ще има само изместване на МС с 1 градус напред.