Защо още мер не го обявява за издирване, какво чакат тия???
Някой няма ли познат в системата?
Ами и на мен ми е чудно, Пловдив не е малък и западнал град, какъвто Веско го изкарва- то не бяха липсващи архив от болница, свидетелства за раждане от общината... Имам приятелка от Пловдив, родена декември 83г, която през 2008г си взе часа на раждане без проблем, понеже ходи на консултация при Муси Дачева, но на наш Веско му казали, че за неговата и близките на неговата години не са отбелязвали часа, после пък казали, че архива изчезнал и всеки път излиза с различна версия...
Помня за сестрите Белнейски как точно органите на реда се възмущаваха, че родителите им не са отишли още на другия ден да потърсят съдействие, а са чакали до понеделник. Дано се прибере свободолюбивия стрелец скоро и да осъзнае, че не е хубаво да причинява на близките си тревога.
Нали си имам майка стрелец и на младини редовно ни подлагаше на такива преживявания- 4 дни спала в лозето на двора, скрита между редовете, а с баща ми се побъркаме да я търсим сред роднини, комшии... Друг път пък писмо оставила наш'та с празна опаковка от антибиотици и легнала в спалнята като умряла, а после ни се подиграваше, че сме се вързали, била искала само да провери дали ни пукало за нея и от тоя род... Не, че сега е спряла, само че ако пред баща ми са и минавали номерцата, пред мен не минават, затова беснее и говори пред комшиите нелепости по мой адрес, но те си я знаят и подминават с насмешка приказките ѝ.