На мен обаче ми е интересно, каква беше логиката на Акрукс и на Дияна по въпроса на Мунлайт. При всички положения са имали много добри основания за отговорите си и (поне аз) не мога да се съмнявам в нито една от двете. И най-вече, какви точно бяха сигнификаторите при така зададения въпрос.
Може и да съм нахална, но ще съм благодарна на отговор
Не си нахална, моят отговор клонеше към не, понеже Луната У10 е в сходяща опозиция с Венера У1, а между У1 и У7 няма аспект, понеже тя пита за определено място/човек, като назован/о по 7д. От друга страна ако трябваше да съм подробна, трябваше да отбележа, че Венера у1 е в сходящ хармоничен аспект с ЮпитерУ3, съУ6 в 10д, което показва , че ще бъде назначена и ще започне работа, но ме спря това, че Венера у1 е в хармоничен разходящ аспект с Нептун У6, което показва, че тя вече работи, а с У11 няма аспект, за да сменя работата.
Луната е с последен хармоничен аспект с Юпитер, така че имаше достатъчно показатели да напиша, че ще започне тази работа, която може би няма да е престижна за нея, поради сходящата опозиция между Луната У10 и Венера у1, освен това Луната У10 е в падение в скорпион, но ме мързеше да пиша- днес съм се отдала на ядене на сладолед и пиене на кола :012: