В един немски сайт съм срещала мнение, че ако се пита за преместване в друго жилище, се гледа производният 4 дом, т.е. 4ти от 4ти - 7ми. Но нямам практика с такива хорари. Предполагам, че питащата не задава въпрос "от улицата", а в момента живее в друго жилище и си търси нова квартира, така че вариантът с производните домове би бил уместен и приложим.
И в двата случая, независимо дали гледаме 4 или 7 дом, имаме един и същи управител - екзалтирал Юпитер в последния градус на знака. Това може да говори за това, че обстоятелствата във връзка с жилищните условия скоро ще се променят, няма да останат същите. От друга страна обаче липсва подкрепящ аспект от Луната. Управителят на кверента (Меркурий) тъкмо е сменил знак, намира се в знака на Луната - мунданен управител на 4 дом, Луната също се гледа за жилищни въпроси и всичко, което има текущ характер. Луната има два сходящи тригона - с Венера и Марс, но те нямат отношение към въпроса и към разглежданите домове.
Мътна ми е тази карта, не мога да дам категорично мнение. Някаква промяна в жилището ще има, може би ще се намери вариант, който в някаква степен да не устройва и да не удовлетворява питащата, но да бъде "временно решение", докато обстоятелствата не се променят и не намери нещо по-добро. Ако включим и транссатурновите, може и сходящият секстил с Уран в производния 4 дом да помогне, изневделица да изскочи някакъв вариант, неочаквана възможност.