Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580815 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #2265 -: Ноември 10, 2014, 11:56:19 pm »
Ще пътувам ли до Лондон през декември?
Може да стане, не разбрах само по каква причина на картата са добавени транзитите от 7 ноември.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2266 -: Ноември 11, 2014, 01:30:45 am »
Ще пътувам ли до Лондон през декември?
Ще имаш възможност да пътуваш.

Ако е свързано с въпроса ми се струва, че е възможно да имаш някакви работни проблеми?  :017: Или нещо там няма да стане по план и ще се обърка. Примерно ако се надяваш на някаква работа в Лондон .. дай инфо ако може.
« Последна редакция: Ноември 11, 2014, 01:32:25 am от Теодор »

Karmen

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #2267 -: Ноември 11, 2014, 06:37:19 pm »
Може да стане, не разбрах само по каква причина на картата са добавени транзитите от 7 ноември.
Ще имаш възможност да пътуваш.

Ако е свързано с въпроса ми се струва, че е възможно да имаш някакви работни проблеми?  :017: Или нещо там няма да стане по план и ще се обърка. Примерно ако се надяваш на някаква работа в Лондон .. дай инфо ако може.
Благодаря ви!
akruks, това с транзитите..правих картата от тел.,забелязах, но не ми се занимаваше отново..Отговорите ви не са категорични.., Луната е в тригон към У9 и У3, но аспектите са разходящи, това как се тълкува?
Съвсем не се надявам на работа там, пътуването е покрай бизнеса на мъжа ми. По-скоро се надявам ако се наложи да останем повече тан да успеем да се адаптираме и да мога да получа отпуск на настоящата ми работа..

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #2268 -: Ноември 11, 2014, 06:51:17 pm »
Разочаровах ли "Х"?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2269 -: Ноември 11, 2014, 07:44:02 pm »
Благодаря ви!
akruks, това с транзитите..правих картата от тел.,забелязах, но не ми се занимаваше отново..Отговорите ви не са категорични.., Луната е в тригон към У9 и У3, но аспектите са разходящи, това как се тълкува?
Съвсем не се надявам на работа там, пътуването е покрай бизнеса на мъжа ми. По-скоро се надявам ако се наложи да останем повече там да успеем да се адаптираме и да мога да получа отпуск на настоящата ми работа..
Англия я гледам по 12д, като островна държава в океана, Луната У1 е извършила разходящ хармоничен аспект с Меркурий У3, У12, но и двата сигнификатора са в сходящ хармоничен аспект с К3, която отбелязва крайното развитие на въпроси по 12ти дом, последният аспект на Луната също е хармоничен- тригон със Сатурн У7

akruks

• Hero Member
« Отговор #2270 -: Ноември 11, 2014, 08:05:41 pm »
Разочаровах ли "Х"?
В какъв аспект се предполага разочарованието, в смисъл какви са отношенията с Х.?
Луната е извършила опозиция с Марс У5 за него, възможно е не всичко, свързано с теб да му харесва, но пък предстои да извърши хармоничен аспект с Венера У5 за теб и с това ще извърши превод на светлина между У5 за двама ви, и харесването ще продължи :)
« Последна редакция: Ноември 11, 2014, 08:22:41 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2271 -: Ноември 11, 2014, 08:20:56 pm »
Ето картата за моя мъж- първоначално въпросът, който изникна в мене беше дали е нещо сериозно, ще се стигне ли до операция, а когато започнах да правя картата въпросът ми беше дали ще му мине бързо... След няколко часа всякакви прегледи в спешното, лекарите са стигнали до заключение, че има разкъсан мускул в задната част на крака в областта на таза, предложили му да остане в болница, но той отказал и са му дали за вкъщи мазила, лекарства и да спазва пълен покой в следващите 4 дни, ако няма подобрение да отива в болницата.
Да дам ОВ по тази карта- още вечерта на 4тия ден беше излязъл по магазините, а от два дни бачка, от лекарствата му е минало  :13:

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #2272 -: Ноември 11, 2014, 09:49:54 pm »
Разочаровах ли "Х"?

Ако Х. е по седми, по-скоро не — няма някаква особена връзка между сигнификаторите ви. Доколкото попадаш в неговия XI дом, мисля, че отношението му ще остане положително.
« Последна редакция: Ноември 11, 2014, 10:26:07 pm от Reptil »

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #2273 -: Ноември 11, 2014, 10:07:59 pm »
Благодаря ви, Акрукс и Рептил.  :58:

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #2274 -: Ноември 13, 2014, 04:02:37 pm »
съфорумка пита ще я пуснат ли на семинара. решението зависи от шефа й. тя си задава въпроса

akruks

• Hero Member
« Отговор #2275 -: Ноември 13, 2014, 06:06:20 pm »
съфорумка пита ще я пуснат ли на семинара. решението зависи от шефа й. тя си задава въпроса
Ако е работен семинар, разглеждан по Меркурий У3, У6, той е в сходящ хармоничен аспект с Марс У1 за питащата, а двете планети заедно са в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У10-шефа, така че може би ще отиде, ако семинарът е свързан с чужбина, чужденци, туризъм, развлечения, духовни практики или правни въпроси ще има подкрепата от сходящия съвпад на Луната с Юпитер У9 в 5д, но от друга страна Луната ще извърши нехармоничен аспект със Слънцето, което също символизира шефа, както и със Сатурн У10 в 7д, а последен неин аспект е нехармоничен с Венера У7- вероятно ще отиде на семинара, но няма да е удовлетворена от крайното развитие- няма да има много клиенти, няма да е добре приета от публика/колеги и от тоя род.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2276 -: Ноември 13, 2014, 08:19:56 pm »
Ще се съгласи ли шефа ми да ме премести на ново работно място или ще се наложи да напусна работата? Работата е там, че започнаха да заприхождават автоматично стока, която не сме получили, заради това, че преди 3-4 месеца вече напуснали служители са я получили, а не са я заприходили (след това са минали няколко ревизии и бройките са били коригирани).
Ако стане така, че да остана на същото работно място, дали от фирмата ще изпишат тази стока, така че на годишната ревизия да не ни искат пари за тази стока?
Като гледам сходящите квадрати на Луната, май ще се наложи да плащаме...

akruks

• Hero Member
« Отговор #2277 -: Ноември 13, 2014, 08:36:02 pm »
Ще се съгласи ли шефа ми да ме премести на ново работно място или ще се наложи да напусна работата? Работата е там, че започнаха да заприхождават автоматично стока, която не сме получили, заради това, че преди 3-4 месеца вече напуснали служители са я получили, а не са я заприходили (след това са минали няколко ревизии и бройките са били коригирани).
Ако стане така, че да остана на същото работно място, дали от фирмата ще изпишат тази стока, така че на годишната ревизия да не ни искат пари за тази стока?
Като гледам сходящите квадрати на Луната, май ще се наложи да плащаме...
Весо, ти си отговорен за това, което се случва след като си започнал работа- тогава нали е имало ревизия, не може да отговаряш за неща, случили се назад в годината, когато теб те е нямало. Луната У1 в сходящ съвпад с Юпитер У6- ще си останеш на тази работа, в сходящ тригон с Уран У8, У9- нещата, свързани с официални документи, данъци ще са наред, няма да имаш проблеми при една следваща ревизия, била тя и годишна.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2278 -: Ноември 13, 2014, 08:40:27 pm »
Благодаря много, akruks! А този квадрат на У1 към У2 не показва ли, че ще остана без пари покрай работата си или няма отношение към въпроса?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2279 -: Ноември 13, 2014, 09:13:23 pm »
Благодаря много, akruks! А този квадрат на У1 към У2 не показва ли, че ще остана без пари покрай работата си или няма отношение към въпроса?
У1 във 2д показва, че те вълнува въпроса с парите, квадрат между у1 и у2 може да показва, че ще си активен по отношение на изкарването им, а също, че може да харчиш много, но като цяло въпросът ти не е свързан с 2д, за да се взема под внимание.