Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1579993 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #2955 -: Март 14, 2015, 02:09:31 pm »
Като гледам, между У1 и У3 има сходящ хармоничен аспект, така че няма да има прекъсване, нали?
Иначе нормално да се откажа от тях, ако стане така. Все пак плащам цели 20 лева на месец и то само за интернет, при положение, че има оператори, които предоставят и телевизия и интернет за по-малко на месец. А и щом си плащам, искам да имам нет постоянно.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2956 -: Март 14, 2015, 02:24:43 pm »
Като гледам, между У1 и У3 има сходящ хармоничен аспект, така че няма да има прекъсване, нали?
Иначе нормално да се откажа от тях, ако стане така. Все пак плащам цели 20 лева на месец и то само за интернет, при положение, че има оператори, които предоставят и телевизия и интернет за по-малко на месец. А и щом си плащам, искам да имам нет постоянно.
но У1 е в сходящ квадрат с У9, това е 3д на отсрещната страна, по 3д е договарянето
20лв само за нет са множко, освен ако не е мобилен, малката ползваше по едно време с лаптопа си на Макс телеком за такава цена интернет, но навсякъде из България имаше интернет по всяко време и беше доволна.
Аз ползвам  за 25лв месечно на Близу цифрова тв, интернет и безплатен телефон, на който плащам само разговорите, които са на най-ниски цени от всички предлагани и се отчитат точно, на половин минута. За 5ст на минута говоря със стационарни телефони в Испания, за 49ст на мин. с мобилни, за сравнение- 1.19лв е минута от моя мобилен на Теленор към фиксирани в Испания и 1.55лв към мобилен в Испания 

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2957 -: Март 15, 2015, 07:10:25 pm »
Здравейте. Моля за помощ по хорара. Ще успея ли да си взема изпита?
ако имаш  време, чети още.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2958 -: Март 15, 2015, 08:08:16 pm »
Здравейте. Моля за помощ по хорара. Ще успея ли да си взема изпита?
Ще го вземеш, но може да не не е с висока оценка

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #2959 -: Март 17, 2015, 01:28:56 pm »
Миналата седмица ходих на едно интервю за работа . Сега зададох въпрос дали ще я получа. В неделя зададох въпроса за първи път, но се получи ранен асц в първите градуси, съответно ме наведе на мисълта, че все още е твърде рано да се каже, нищо не е решено.  Пускам хорарната карта, а отговор трябва да ми дадат до петък. Най-вероятно в петък на слънчевотот затъмнение ще се обадят. При мен то ще е в съвпад с меркурий в 10-ти дом.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Happy58

• Гост
« Отговор #2960 -: Март 17, 2015, 07:14:57 pm »
да, бременна е с второ и тя го знае, но го крие, защото мисли да абортира, има си домашни проблеми от миналото, може да са дългове или друга причина, заради която иска да остане с едно дете.

да внеса малко текущо инфо ....  гинеколожката на дамата ще е на линия другата седмица, така че сега е направила само тест, който се оказва отрицателен. Но въпросът е, че ако е бременност, то тя ще е цветна - с цикъла на дамата всичко е наред, тоест, наличен е.

Не дадох тази информация в началото, за да не заблудя по някакъв начин ....

Да не би да има някакви гинекологични проблеми, или пък .... тестът да не е надежден при цветна бременност ... ?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2961 -: Март 18, 2015, 06:17:02 am »
да внеса малко текущо инфо ....  гинеколожката на дамата ще е на линия другата седмица, така че сега е направила само тест, който се оказва отрицателен.

Не дадох тази информация в началото, за да не заблудя по някакъв начин ....
Точно като не си дала тази информация си заблудила и картата не отразява реалността, такава каквато е.
Въпросите трябва да са зададени правилно, да са за нещо важно за самия човек, който пита и не на последно място да са искрени, а не да са зададени просто ей така, да се провери дали ще ти познаят
« Последна редакция: Март 18, 2015, 06:29:41 am от akruks »

Happy58

• Гост
« Отговор #2962 -: Март 18, 2015, 08:10:43 am »
Точно като не си дала тази информация си заблудила и картата не отразява реалността, такава каквато е.
Въпросите трябва да са зададени правилно, да са за нещо важно за самия човек, който пита и не на последно място да са искрени, а не да са зададени просто ей така, да се провери дали ще ти познаят

:57: :57:

естествено

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #2963 -: Март 18, 2015, 11:22:47 pm »
опс, много искам да направя коментар, но няма

kabala

• Hero Member
  • Публикации: 514
  • Числата са нашето минало, настояще и бъдеще
    • http://kaballa.wordpress.com
« Отговор #2964 -: Март 19, 2015, 02:02:46 pm »
Аз смятам,че е верен!
Не всеки, който ти сочи правилния път е минал по него. Сенека

kabala

• Hero Member
« Отговор #2965 -: Март 19, 2015, 02:05:28 pm »
Сега, пускам този хорар за репетиция, тъй като го намери. Къде е актът на раждане на мъжа ми?

kabala

• Hero Member
« Отговор #2966 -: Март 19, 2015, 02:19:54 pm »
сори.пуснах я

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #2967 -: Март 19, 2015, 08:27:07 pm »
Имам въпрос, верен ли ми е моят мъж? Ние не сме женени и не живеем заедно, но така ми хрумна да задам въпроса. И какво всъщност мисли за мен? Хрумна ми такъв втори въпрос. Ако не може да се отговори на втори, тогава само на първия.
изобщо НЕ разбирам от хорари,но мисля,че има сексуална връзка с колежка,освен ако ти не си му колежка.и ако не сте женени защо да няма успуредни връзки?И да сте женени защо трябва да ти е верен физически?  :P :P :043: :043:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2968 -: Март 19, 2015, 09:14:08 pm »
Имам въпрос, верен ли ми е моят мъж? Ние не сме женени и не живеем заедно, но така ми хрумна да задам въпроса. И какво всъщност мисли за мен? Хрумна ми такъв втори въпрос. Ако не може да се отговори на втори, тогава само на първия.
Не мисля, че има успОредна връзка. Просто е много потаен и не обича да показва чувствата си.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2969 -: Март 19, 2015, 09:15:34 pm »
Сега, пускам този хорар за репетиция, тъй като го намери. Къде е актът на раждане на мъжа ми?
Навярно в неговата стая и/или из неговите лични вещи.