Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580221 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Общи хорари
« Отговор #3060 -: Април 08, 2015, 09:37:06 pm »
Доколкото знам, ако не намериш кръводарители, в болницата може да се купи кръв. Просто се плаща и преливат. Нямат кръв, ако не се плаща. Остана ми такъв спомен след проблемите с моя близка.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #3061 -: Април 08, 2015, 09:47:15 pm »
Това е обнадеждаващо.Благодаря за инфото.

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #3062 -: Април 08, 2015, 09:51:58 pm »
Пред болницата по-точно. Тъмнокожите донори си щъкат в очакване на клиенти. Вътре такава търговия не се върти. Венера, хорарите едно на ръка, дай да помогнем някак - прати на лично повече подробности и разяснения, да потърсим хора от Сф, двама души лесно ще се намерят смятам.
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3063 -: Април 08, 2015, 10:11:29 pm »
Момичета/момчета/МОЛЯ помогнете ми с анализа.
Трябват ми двама кръводарители на 15.04. от София.Ще оперират мой близък ,а аз не мога да помогна ,защото имам анемия.В София нямам никакви познати/роднини,а не разрешават да се даде кръв тук в Бургас.Моля Ви за помощ...да разгледате Хорара,който съм пуснала и ако може да ме насочите-как да действам/какво показва той-къде да търся кандидати/.Виждам намесен 2-ри дом,което означава вероятно,че срещу заплащане ще се намерят хора,освен пред болницата или вътре да питам хора от персонала и минувачи?Някой знае ли какви са цените?Всяка информация ще ми е полезна.Благодаря.
Луната прави хармоничен аспект със Слънцето у10 в 6д, така че в болницата ще намериш лесно кръводарители- на моя позната, когато роди и беше нужна кръв във Фейсбук намериха кръводарители, но не знам по колко са им платили. напреди бях видяла на спирката обява, че търсят спешно кръв за опериран- пишеше коя кръвна група и обещано заплащане, повече от стандартното в кръвна банка.

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #3064 -: Април 09, 2015, 12:15:38 am »
Дано намеря лесно.Благодаря Ви.

Според мен зависи много от вида на  кръвната група и резус фактора, който търсиш . Ако групата е АБ -  , ще е по-трудно от Б+( примерно).
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Happy58

• Гост
« Отговор #3065 -: Април 09, 2015, 08:31:14 am »
Добре де, аз миналата година ходих уж да давам кръв и нямаше значение каква група съм - важното беше, да се намерят двама човека, които да дадат определено КОЛИЧЕСТВО кръв - нямате ли двама човека от роднини и приятели, които да го направят ....

venera1978

• Jr. Member
  • **
« Отговор #3066 -: Април 09, 2015, 09:47:31 am »
Наистина няма значение кръвната група на дарителя!Ако имаше хора щях ли да питам.Имаме разбира се приятели/познати,но всички са тук в Бургас и няма как да пътуват точно тогава до София.Това е тъпо-да се дава кръв "в населеното място",и да не може да се дава в цялата страна-супер ограничаващо.Пак необмислено от здр.система.Очаквам да се свържат с мен хора скоро,така,че надявам се всичко да е ОК.Една мила съфорумка обеща да ми помогне,преди още да съм я помолила за помощ,така,че тук официално ОТНОВО И БЛАГОДАРЯ. :-*
« Последна редакция: Април 09, 2015, 09:52:55 am от venera1978 »

Happy58

• Гост
« Отговор #3067 -: Април 09, 2015, 11:35:39 am »
Наистина няма значение кръвната група на дарителя!Ако имаше хора щях ли да питам.Имаме разбира се приятели/познати,но всички са тук в Бургас и няма как да пътуват точно тогава до София.Това е тъпо-да се дава кръв "в населеното място",и да не може да се дава в цялата страна-супер ограничаващо.Пак необмислено от здр.система.Очаквам да се свържат с мен хора скоро,така,че надявам се всичко да е ОК.Една мила съфорумка обеща да ми помогне,преди още да съм я помолила за помощ,така,че тук официално ОТНОВО И БЛАГОДАРЯ. :-*

Венерка, питах, защото не виждам първия ти пост, в който обясняваш проблема, и се ориентирам само по коментарите. Принципно, и аз можех да дам, но в момента няма да е подходящо, защото прилагам разни лични лечения.

Обаче наистина е глупаво, че кръвната банка не е централна .... нали е една държава ....

Пожелавам ти късмет с намирането на хората  :08:

venera1978

• Jr. Member
  • **
« Отговор #3068 -: Април 09, 2015, 12:02:01 pm »
Благодаря.  :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #3069 -: Април 09, 2015, 12:39:06 pm »
Това е тъпо-да се дава кръв "в населеното място",и да не може да се дава в цялата страна-супер ограничаващо.Пак необмислено от здр.система.-*
Тъпо е, че въобще искат да се дарява кръв по този начин, като изнудват подлежащите на операция!!! Още от едно време смучеха кръв от хората, която после продаваха, а мине не мине време реват, че кръвната банка била празна... Мафия! Плащаш им здравни осигуровки с години, а после си плащаш операцията, консумативи, по едно време дори чаршафи искаха всеки да си носи, отделно близък да има да се грижи за болния, като близкия човек си плаща за престоя в болницата- в коя друга европейска държава го има това- никъде!

ili

• Newbie
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #3070 -: Април 09, 2015, 06:30:45 pm »
Здравейте, ако иска някой да погледне картата, бих била благодарна. С един колега, с който до днес имахме отлични отношения се скарахме сериозно. Над мен е и до голяма степен зависи работата ми от него, след днес не съм сигурна дали изобщо искам да работя там но пък и не бих искала да напусна по този начин. Въпросът ми е ще се оправят ли отношенията ни или в крайна сметка е по-добре да напусна?

akruks

• Hero Member
« Отговор #3071 -: Април 09, 2015, 10:21:42 pm »
Здравейте, ако иска някой да погледне картата, бих била благодарна. С един колега, с който до днес имахме отлични отношения се скарахме сериозно. Над мен е и до голяма степен зависи работата ми от него, след днес не съм сигурна дали изобщо искам да работя там но пък и не бих искала да напусна по този начин. Въпросът ми е ще се оправят ли отношенията ни или в крайна сметка е по-добре да напусна?
А ти ли предизвика скандала, понеже Мерка У1 е извършил квадрат с Плутон У3, докато при колегата е хармоничен отминалия аспект на Венера У3 в негов 3д с Нептун У1  :)
Може да започнеш и нова работа- Луната У11 е в сходящ тригон с Меркурий У1, У10, но в случай, че ти си провокирала скарването днес, какъв е смисълът? Марс У3 за теб е в сходящ секстил с Нептун У1 на колегата- може да намериш подходящите думи да възстановите добрите отношения.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3072 -: Април 10, 2015, 01:01:13 am »
Вчера прочетох, че една "астро колежка" ;) във фб е задала хорар за чужбина...

Та и аз реших да попитам на Луна в Стрелец - "Дали ще се появи възможност да замина за чужбина в следващите 2г.?"

Живяла съм като малка със семейството си в чужда стана за кратко. И като цяло не ми е основна цел за момента... Просто знам, че имам неща, които трябва да свърша тук и едва тогава... Имам и познати там, но не бих разчитала на тях. Питам от любопитство преди всичко.

Благодаря :)

ili

• Newbie
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #3073 -: Април 10, 2015, 09:16:57 am »
А ти ли предизвика скандала, понеже Мерка У1 е извършил квадрат с Плутон У3, докато при колегата е хармоничен отминалия аспект на Венера У3 в негов 3д с Нептун У1  :)
Може да започнеш и нова работа- Луната У11 е в сходящ тригон с Меркурий У1, У10, но в случай, че ти си провокирала скарването днес, какъв е смисълът? Марс У3 за теб е в сходящ секстил с Нептун У1 на колегата- може да намериш подходящите думи да възстановите добрите отношения.

akruks, благодаря за отделното време, не бих казала че нямам вина и аз, но не е изцяло моя, ще дам обратна връзка след празника. Приятно изкарване  :58:

akruks

• Hero Member
« Отговор #3074 -: Април 10, 2015, 02:16:55 pm »
Вчера прочетох, че една "астро колежка" във фб е задала хорар за чужбина...

Та и аз реших да попитам на Луна в Стрелец - "Дали ще се появи възможност да замина за чужбина в следващите 2г.?"

Живяла съм като малка със семейството си в чужда стана за кратко. И като цяло не ми е основна цел за момента... Просто знам, че имам неща, които трябва да свърша тук и едва тогава... Имам и познати там, но не бих разчитала на тях. Питам от любопитство преди всичко.

Благодаря :)
Значи членуваш в групата на Шаро, опсс, Императора  :012: , защото тя е затворена и няма как да знаеш за отправения въпрос, на който са дали положителен отговор, като пропускат факта, че 9д е не само чужбина, а съда и девойката като завърши просто може да си остане на работа в тази сфера тук, по мое виждане няма да напусне РусИ, щях да напиша родното, ама не ѝ е роден град  :)

По твоята карта Луната е без курс, последно е осъществила тригон със Слънцето У9 в 4д, откъдето се е появила носталгията ти по детството в чужбина с твоите родители. Марс У4 отива към квадрат с Юпитер У1, тъй че не се очертава да напуснеш дом, населено място в момента.