Явно този хорар не се оказа верен, а само този, в който питах дали ще има трудов договор. Много ме е яд, че нищо не стана, а и баща ми взе да ми се муси.
ОВ: Преди малко ми казаха, че не са ме одобрили за работата, а са взели друго момче. Платиха ми за дните, през които ходех там, но не ме взеха.
Има нещо друго, което ме тревожи. Преди няколко дена в този магазин, в който кандидатствах, ми бяха казали да попълня и подпиша една декларация за издаване на дебитна карта в банка ДСК (с тази банка работели и там да ми превеждат заплатата евентуално). Направих го, защото мислех, че ще назначат. Сега обаче се зачудих дали пък няма да използват тези данни за нещо нередно. Доколкото знам, дори така може да се изтегли и кредит. Как мислите, има ли такава опасност? Днес, като ми отказаха да ме назначат, си я поисках, а ми казаха, че щели да я махнат, обаче не знам дали да им вярвам.
Моля за мнение по въпрос, който изникна в мен днес, във времето, за което е построена картата.В. (жена е) говорила ли е с И. (също жена) или с друга тяхна обща позната, на която е казала какво съм/сме си говорили за И. ??Този вид въпроси и на мене винаги са ми били объркващи, но си мисля, че все някаква информация може да дава картата, макар с ранен АСЦ. Благодаря предварително на всички, включили се по въпроса ми, за мен е важно да разбера!
И аз мисля, че 'не', но ме притеснява неин вмъкнат У3 Меркурий в неин 3 ти, на който предстои да извърши секстил с У11 Уран в неин 1 ви. Също Уран в неин 1 ви я описва, като изнервена, непредсказуема. Ще има още разправии. Последният аспект е негативен с твой У1,2,9 и неин У3, 7,8 - може да преустановите контакти за известно време и/или да не разрешите вземане/даване.