Девойки и младежи, имам зор :012:. Зададох следният въпрос: Ще се чувствам ли добре на тази работа?
Предложиха ми работа, условията са добри от гледна точка на заплата и осигуровки, заплатата не е висока, но поне ще е постоянна. НО, тук има едно огромно до небесата НО! Работата е старата ми работа във фирмата на екса и брат му, тоест ще се вселя в гнездо на оси, които по всички правила на изкуството ще се подиграват, ще гледат сеир. Хора, които като се разведох и напуснах дори и не се обадиха да ме питат как съм, сноби и прочие... От друга страна ще трябва да виждам дъртото зло (бившата свекървещица), която ако можеше да ме убие до сега да го е направила с кеф, защото тя не работи много ясно, но досажда и си вре носа там постоянно. От трета страна екса е решил да се жени, та ще трябва да търпя и неговата уфтцъ и суратя и ако се появява... Плюс това ще трябва да ставам в 5 часа, защото работата е в другия край на града и ще сменям по 2 автобуса.
Та цялото ми същество крещи НЕ, но пък от друга страна б*аси то няма работа и колкото и да ровя из обявите все ми посърва носа... Та дори и не знам кво да правя и затова пуснах хорара. Аз хал хабер си нямам от хорари (знаете това) и затова питам вас.