Приятелка ще роди ли до една година? Предстои й инвитро. Аз задавам въпроса
Не се сърди, може би си има домашни проблеми и по тази причина не пише, скоро може да възобновите приятелството
Ще успея ли да продам колекцията си от таро карти до месец-два?
Mили момичета и момчета от форума,имам огромна нужда от вашата помощ!От миналата година ходим по лекари/касае се за мой близък/ и вече сме в безизходица.Всеки предписва лекарства,а резултат няма.И макар,че темата е сериозна и едва ли е за астро-форум,в отчаянието си реших да пусна два хорара.Първият е за общото положение-дали нещата ще се подобрят,а вторият е за "алтернативно" и недотам разпространено лечение и питането ми е дали жената/която е лекар-физик/ ще ни помогне и има ли смисъл да ходим И при нея.Безкрайно ще съм Ви Благодарна,ако намерите време и желание да погледнете Хорарите.Благодаря на всички,които ще откликнат.Наистина сме в безизходица!
Благодаря,akruks-не се съобразих да ги пусна в др.тема,защото го направих доста спонтанно.Опитах сама да си ги разтълкувам,но не се получи,затова ги пуснах тук.За да не се "разпростирам" в двете теми,набързо тук ще поясня.Не е сърцето/Слава Богу/,но има кожен проблем,който не минава вече повече от 1г,обиколихме 7-8 кожни лекари,които само я тъпчат с лекарства и не откриват какво е.А скоро я оперираха от тумор във синуса,отпаднала е,обезверена е.Аз също на моменти губя контрол.Предстои и лъчетерапия,и така.Благодаря,че се включи.Ще изтрия "писанията" си оттук,защото не им е тук мястото.
малко оффтопик - кожните проблеми са следствие от замърсяване на организма. Едно подходящо очистване с подходящи подкрепящи и подпомагащи билки ще ѝ дойде добре. А като капак докторите са я напълнили с още лекарства .... ужас ...
не всички кожни проблеми са инфекциозни, например Витилиго се отключва при стрес и не се лекува все още, в този смисъл може да се каже, че е хронично