Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580501 пъти)

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
Re: Общи хорари
« Отговор #4065 -: Август 24, 2015, 10:50:56 pm »
Брей, за има-няма 20 минути и вече ОВ :)
хорара е от сутринта :)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4066 -: Август 24, 2015, 11:02:35 pm »
Кой да гледа дребни букви ::) :012:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4067 -: Август 25, 2015, 01:57:07 pm »
Един въпрос и от мен :)Ще започна ли тази работа?
Да уточня,че става въпрос за допълнителна почасова  работа.
Кой дом трябва да гледам ,11  като 6 от 6 или....
Да, ще започнеш.

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #4068 -: Август 25, 2015, 02:05:18 pm »
Да, ще започнеш.
Благодаря ти Акрукс :-*
Ще дам обратна връзка

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #4069 -: Август 25, 2015, 03:36:24 pm »
Здравейте :)

Един въпрос и от мен: Ще бъда ли одобрена за позицията, за която кандидатствам и съответно дали ще започна работа там?

Благодаря!
« Последна редакция: Август 25, 2015, 03:43:07 pm от romantica »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4070 -: Август 25, 2015, 03:54:52 pm »

Един въпрос и от мен: Ще бъда ли одобрена за позицията, за която кандидатствам и съответно дали ще започна работа там?

Благодаря!
Съжалаявам, но по мое виждане- не.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4071 -: Август 25, 2015, 04:05:26 pm »

За съжаление не намирам достатъчно потвърждения, особено за работа на постоянен трудов договор и на пълно работно време. А и самата длъжност/работа може да се окаже не това, което си очаквала.

За какъв тип работа става въпрос? В образователна или социална институция, провеждане на някакво обучение, курсове, тренинги или извършване на някаква социална дейност?

Според мен има по-голяма вероятност да бъдеш ангажирана по временен проект, на непълно работно време, за извършване на някаква спомагателна дейност. Но указания за постоянна заетост не виждам.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #4072 -: Август 25, 2015, 11:34:08 pm »
Здравейте, зададох въпрос да кандидатствам ли за тази нова работа(сякаш имах голямо желание)? Пускам картата,въпреки че почти се отказах от идеята, понеже е свързана с много условия, пък и аз отскоро съм на работата, на която съм в момента, но все пак какво мислите за картата? Май АЦ е много ранен.
« Последна редакция: Август 25, 2015, 11:35:49 pm от dani »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4073 -: Август 26, 2015, 12:00:26 am »
Здравейте, зададох въпрос да кандидатствам ли за тази нова работа(сякаш имах голямо желание)? Пускам картата,въпреки че почти се отказах от идеята, понеже е свързана с много условия, пък и аз отскоро съм на работата, на която съм в момента, но все пак какво мислите за картата? Май АЦ е много ранен.
Да, АСЦ е ранен, което показва, че работата няма да отговаря на предварителните изисквания или ще ти е нужно време, за да свикнеш с нея, но не ти пречи да кандидатстваш- за опит пари не вземат, а като стана дума за пари- от настоящата работа няма да изкарваш.

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #4074 -: Август 26, 2015, 07:14:44 am »
Благодаря! Така е за опита, но работата е в друг град и с доста условия, а аз наскоро започнах настоящата, заради която се преместих и като цяло свързана с доста промени и затова много се чудя. Относно парите, стигат ми за основните разходи, но ми е важно да работя. Това "няма да изкарваш" надявам се не означава, че работата ми няма да продължи дълго. Вероятно с картата съм искала да разбера дали има шанс за другата работа, но май няма отговор на този въпрос.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #4075 -: Август 26, 2015, 08:06:31 am »
Заминава за Италия да берем грозде , но този път отивам сама до сега не съм ходила сама и въпросът ми е ще бъде ли наред всичко , ще имаме ли работа и дали ще си доидем с някакви пари.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4076 -: Август 26, 2015, 10:06:19 am »

Благодаря!

Присъединявам се към Не-то. Всички сигнификатори са силно поразени и не работят в твоя полза.
De omnibus dubitandum est

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #4077 -: Август 26, 2015, 10:22:18 am »
оф Diyana изкара ми на мен акъла мислех че си отговорила на моя хорар и си изкарах акъла .

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #4078 -: Август 26, 2015, 02:29:41 pm »
Лоша Diyana. :D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4079 -: Август 26, 2015, 02:36:58 pm »
За професионално развитие и заемане на длъжност обикновено се гледа 10 дом. Но за бране на череши не съм сигурна - може би по-скоро 6ти? И Луната като косигнификатор на въпроса, освен това тя има връзка с растениевъдството и селското стопанство. Сатурн се свързва със земеделието /и с неквалифицирана работа, тежък физически труд/.

Сигнификаторът на кверента е силно поставен, има и сходящ секстил с у6. Обаче 2 и 9 дом се управляват от ретроградна Венера, тя е в знаков квадрат с у6. Има и обстоятелства в дома/близкото обкръжение, които създават ограничения. Или може би я принуждават да замине?

Пътуването може да се осъществи, но относно спечелените пари съм малко скептична.
« Последна редакция: Август 26, 2015, 02:46:34 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui