Хрумна ми един ретрограден въпрос, само че не знам кога ще мога да дам обратна връзка
Назованият по име ще успее ли до края на годината да продаде имота, в който живее?Става въпрос за евентуална продажба, за да се изплати с получените пари остатъкът по ипотечен кредит. На делото от адвоката им това бе изтъкнато като основен аргумент, но имам чувството, че е излъгал. В апартамента вече не съм съсобственик, а кредитът продължава да виси, двете неща нямат много общо.
В тази карта малко съмнителна ми се струва бързата и успешна продажба. Квезитът и неговият имот са представени от ретро Меркурий в Телец, в имота имаме заточен ретро Юпитер и Раху, като Юпитер управлява задължението към банката. Втори дом на квезита също е представен от ретро Меркурий, хм... Остава да се надяваме, че екзалтирала Луна, апликираща към Венера, може да свърши хубава работа. Имат и къде да се изнесат да живеят - на доста по-хубаво и просторно място, но и то, като 4ти от 4ти дом, е представено от ретро Марс, странно защо. За толкова време би трябвало да е приключил с довършителните работи и да е започнал да го обзавежда, има и достатъчно финанси, не го е закъсал /представен е от Венера в собствен знак и собствена терма/. Парите, които евентуално би донесъл имотът, също са представени от Венера в Телец - може да му вземе и хубава цена, и висок наем. Само сигнификаторът на дълга е неблагоприятно поставен.
Моят сигнификатор, макар и ретрограден, е близо до ЛФ и не се вижда с У8. Предполагам, че песимистичният сценарий ще ме подмине.
За евентуални заинтересовани от имота купувачи 7 дом от 4ти ли се гледа? :017: