Вчера намерих данните на моя познат, нямам час на раждане, но не знам защо веднага си помислих, възможно ли е да е кармично? тарнзитен Уран в точен съвпад с Хирон, на нула градуса орбиса, Хирон в натала е съвпад с натална Венера,Луна съвпад с натален СЛВ, транзитен Юпитер квадратира натални Марс и Сатурн и същевременно транзитния уран също квадратира Марс и Сатурн от другата страна...
Не сме близки с човека, познат е на половинката и зная, че е добър и с голямо сърце. Абсолютно нелеп инцидент, но е факт. Трагедия.
Хирон не се свързва с карма, а с болката, катарзис
Луна на СЛВ е благоприятно разположение в натала, а транзитната опозиция Юпитер-Уран заформя Тау-квадрат с наталния му съвпад Марс/Сатурн , което е изиграло роля за инцидента.
На моя бивша шефка по-младият ѝ втори съпруг беше с придобит диабет, на инсулин, блъснал жена в Слънчев бряг, която е починала, беше напълнял, а иначе добър човек, памук-душа, за разлика от жена си, която ми строви живота откакто разбра, че сме наборки, мислела ме за набор на другите две колежки-84, подмлади ме с цели 21г , за което ѝ благодарих, но тя не можа да си прости и докато не ме разкара от работа не миряса