Снощи се реших да попитам "Има ли опасност от обир през следващата 1 година?". Не знам дали може да се пита за толкова дълго време и дали заради това Луната е без курс, но все пак, какво бихте казали по картата? Много съм притеснен от написаното от Грег по солара ми (а и за такова събитие не би ли трябвало да имам съответните дирекции и транзити?). На една колежка от друг град преди ѝ се беше случило подобно нещо и със съдия изпълнител фирмата ѝ взеха имуществото, за да покрият загубите.
Обектите ви нали се охраняват с видеонаблюдение, би трябвало да имат и застраховка, при колежката ти явно е било видно, че е замесена в обира, иначе няма как да се стигне до там, пък и ти нямаш имущество, че да с епритесняваш от подобно развитие на нещата. Заинтригува ме обаче да ти погледна солара, макар на твоте солари и лунари да не може да се вярва на 100% при положение, че часът ти на раждане не е точен, а изсмукан от пръстите на видна астроложка с името на известна американска певица. :012:
Луната е без курс, но съвпада с Плеяди и разположена в 1д близо до АСЦ ти тормози душичката. В разходящ хармоничен аспект е с Нептун, който е заключен в производен 2-ри от 10-ти, тъй че няма да има фирмена кражба.