Голям Х с този хорар или се чувствам изморена .Искам отговорът да е Да, но съм тотално объркана ..Луната е без курс, АЦ-то да го смятам ли за късен :017: ИСкам да купя техника от непознат продавач- онлайн. Назована е по име .Издирвам въпросното нещо вече 10 дни, като ми изтекоха очите да чета дребни букви и да увеличавам размазани снимки .Питам ,ако закупя въпросното нещо от гжа Х, ще ми свърши ли работа ?
Хората са ти отговорили правилно на въпроса. Но ти не си го задала както трябва. Не стига, че им губиш времето, а и нямаш грам благодарност! Възмущавам се от такова отношение! Опитваш се да ги пробваш или искаш да се похвалиш - не знам, но не се прави така! В този форум има страхотни хора, които адски много разбират от астрология и помагат в огромен процент от случаите и не е редно да се подиграваш на труда им. Отнемаш им от времето само. Дано всичко е наред с бременността ти
Вече разреших и остатъчните казуси още веднъж благодаря на всички и специално! :012: на Акркус че положителният и отговор помогна да не се откажа от покупката !
ох маймунче малко,сладко,радвам се,че се радваш така от сърце!!!! до Ребека