Какво е отношението му към теб?Къде да го гледаме Отношението?Той е представен от знак водолей,странна птица,компютърджия,музикант,или електричар.......Сатурн е на трон в 11 негов дом.Марс у3 дом е силен в знак в който Слънцето екзалтира,Меркурий и Луната у5 негов дом........Мисля,че ти симпатизира.Интересно Нептун е в негов 1 ви дом,или е объркан,или е поет,човек на изкуството,или -Наздраве!
Знам ли и аз...
Да, с много Водолей е по натал, лекар е.
Ще ти напиша на лично;
Той е Сатурн, почти на твоя К6- човек, свързан с работата или ежедневието ти ли е?
Има полуквадрат между вашите У1, мисля си, че като представена от Слънце на АЦ малко драматизираш и преувеличаваш или искаш по- близки и сърдечни отношения, но човекът е Сатурн и толкова може.
Освен това синастрия но винаги така се усещат нещата- за студен и безразличен човек и от другата страна- чувство за контрол.
по 6. дом е, да.
Драматична бях по темата снощи със сигурност. Просто това е нещо, което се влачи с месеци (а аз не обичам неразрешени задачи), влизах в болница, за да ми се правят изследвания и да се доказва диагноза. Не се доказа, тъкмо успях да си отдъхна по темата преди месец и сега пак си я гледам същата и съм WTF? Попитах възможно най-нежно/небрежно (художественото си писане не съм редактирала толкова внимателно), а последвалата реакция я чета като егоегоегоего(его).
Сафо, няма да ти пиша лично явно:Д
Бях останала с впечатлението, че се разбираме ок с човека, даже намирам общуването ни за леко и симпатично, но на (незрял?) козирог да му намекваш, че греши... Сакън!:Д
Благодаря ви за отговорите! Да ви е мери кристмаса и предкристмаса - също