Moля ви, че съм се шашнала
Имам приятелка, която напоследък се държи неприятно с мен и мисля, че ще трябва да спра да общувам с нея. Зададох въпрос Ще приключим ли приятелството с нея? Как хем искам, хем ми е трудно..
Имам приятелка, която напоследък се държи неприятно с мен и мисля, че ще трябва да спра да общувам с нея. Зададох въпрос Ще си приключим ли приятелството с нея? Как хем искам, хем ми е трудно..
Колежката ми днес каза, че има вероятност през януари да замине за чужбина, което значи, че може да ме оставят да работя за дълго време по 12 часа на ден (не че заплащането ще се промени много де), ако не ѝ намерят заместник. Има ли такава опасност?
Тя моята колежка дори не иска да напуска, а иска да ѝ се пази мястото докато се върне, голяма тарикатка е. :012:
Е, то така е много хитро, а друг да се натовари заради нея с извънредно работно време. Не може хем лингам в йони, хем душата в рая.
А дали въобще е възможно?
Доколкото знам може да ползва 3 месеца неплатен отпуск, поне преди беше така и моя позната, която работи рехалибитатор в поликлиника всяко лято ходеше на морето да прави масажи на плажа, но в частния сектор не знам как стоят нещата. При всички случаи някой ще работи на нейното място, няма как да те карат/задължат да работиш и нейните смени- невъзможно е- няколко дни да я заместваш става, но месец/и няма как да стане- нали за всяка стока пускаш касова бележка, на тази бележка пише името ти и всичко това е свързано по електронен път с НАП, а при една проверка после като видят дни наред само твоето име- мислиш ли, че на шефа ти му се плащат санкции, какъвто е стиснат?
Всъщност, по картата излиза ли, че ще се наложи да прекъсна уроците? Питам, понеже взех заем, за да започна, а ако се окаже, че в близките месеци няма да имам времето за това, да си ги взема докато може.