На дъщерята предай да не те ядосва - случила е на майка-вълшебница. Боболина така е казала.
Майката е до време, сега гаджето е на първо място- младежа ще я води при родителите си за празниците, в което няма нищо лошо, само че щели да тръгнат събота, а точно в събота сутринта пристига автобуса, по който имах намерение да пратя поръчаните от нея подаръци, в това число и за родителите му.
На всичко отгоре днес успях да намеря телефона на новия офис, в който е моята позната, но тя не беше в офиса по това време и жената, която се обади взе моя номер да го предаде на моята позната да ми се обади- така както и в петък от стария офис направи служителката, а до ден днешен моята позната не ми се обажда- това е частично ОВ по моя въпрос, който зададох тук на 11 дек.
пп Как да не се ядосвам, като похабих толкова време и ресурси да напълня цяла торба с подаръци и лакомства, а в същото време малката дъщеря днес ми писа, колко се радва на подаръка ми- едни малки обички на Сваровски пратих по нейна колежка, която сега замина при нея на работа.